Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala rutinu

Jelena Veljača pozirala u kupaonici dok se dečko pokraj nje brije, pratitelji oduševljeni fotkom

Foto: Instagram screenshot
1/7
21.01.2021.
u 12:30

Podsjetimo, Jelena i Vito vezu su potvrdili u rujnu ove godine kada su ih fotografi uhvatili kako se ljube na terasi kafića u glavnom gradu Hrvatske.

Producentica, spisateljica i glumica Jelena Veljača krajem prosinca pohvalila se zajedničkim životom s novim dečkom, Vitom Turšićem. Jelena s Vitom pozira sve češće, zbog čega se može zaključiti da je stvarno sretna i zaljubljena te da svoju ljubav ne želi skrivati. 

Na novoj fotografiji Veljača je pokazala njihovu rutinu u kupaonici i podijelila fotografiju na kojoj se Vito pokraj nje brije.

"Idemo", napisala je Veljača u opisu slatke fotke. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Fotka je sve", "Couple goals", "Ove životne su originalne", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Podsjetimo, Jelena i Vito vezu su potvrdili u rujnu ove godine kada su ih fotografi uhvatili kako se ljube na terasi kafića u glavnom gradu Hrvatske.  Inače, Turšić, koji je između ostalog bio i savjetnik Kolindi Grabar-Kitarović i Ivi Josipoviću, u mladosti je glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga, bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM. Ljubavni život Jelene Veljače često dobiva pozornost u medijima. Ona je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom i unatoč tome s kćeri je neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić. Također, glumica je nedavno predstavila svoju prvu slikovnicu “Čučkolina”, koju je radila u suradnji s dizajnericom Anom Tevšić Nauković.

 

Ključne riječi

Komentara 40

EL
Elektra268
12:36 21.01.2021.

Hvala VL, sad mogu na zasluženi gablec, informiran sam...

DU
Deleted user
14:00 21.01.2021.

A jel ima fotka na kojoj on gleda a ona sere?

Avatar Warded
Warded
12:38 21.01.2021.

Veljačo, tko je tebe silovao dok si počinjala? Šutiš na #nisisama. Priznaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije