Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka na automobilu

Nataša Janjić pohvalila je romantičnu gestu svog supruga Nenada, ovo joj je napisao

Foto: Instagram
1/8
21.01.2021.
u 11:35

Glumica je na Instagramu objavila koju poruku joj je suprug napisao na automobilu.

Glumica Nataša Janjić Medančić pohvalila se romantičnom gestom koju je napravio suprug Nenad Medančić ranom zorom.
"On ustaje prije sunca i ostavlja tragove...", napisala je Nataša uz fotografiju svog automobila na kojem joj je suprug u snijegu napisao da je voli. Romantična gesta Natašina supruga oduševila je njezine pratiteljice, pohvalile su ga i Anita Dujić i Marijana Batinić.

Foto: Instagram screenshot

Nataši je suprug najveće iznenađenje priredio ovo ljeto kada je bila trudna s njihovim drugim djetetom i kada se nakon potresa vratila u njihov zagrebački stan koji je bio oštećen. Nenad je u tajnosti obnovio stan kako bi se Nataša i njihov sin Toni mogli vratiti kući.

"Nakon puna dva mjeseca, konačno smo doma! Nakon bijega, straha i neizvjesnosti hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž je zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na  svom mjestu... sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji ....U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i 'oprosti', tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica, sve ono što dom čini domom! Divno se vratiti!" napisala je tada glumica.

 

Komentara 3

Avatar Warded
Warded
11:58 21.01.2021.

Tko je nju sexualno iskoristio u "hrvatskom" glumištu? Ajmo, na sunce s izjavom!

HE
Herceg56
11:54 21.01.2021.

Je li ona sigurna da je on to napisa? Meni obično napišu "operi me",a ja dodam "po guzici".

BL
bluescreen
12:13 21.01.2021.

ludnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije