Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samouvjereno prošetala

Jelena Rozga okušala se u manekenstvu i snimila video s Ljupkom Gojić Mikić: 'Ide li to meni?'

Jelena Rozga
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/18
24.09.2022.
u 14:10

U komentarima su joj se javile brojne poznate osobe poput glazbenice Nine Badrić, novinarke Ivane Paradžiković, bivše manekenke Anite Dujić i sl.

Glazbenica Jelena Rozga (45) ususret modnoj reviji dvojca KLISAB stala je na modnu pistu s bivšom manekenkom Ljupkom Gojić Mikić (40) i prošetala njome. Rozga je samouvjereno s osmijehom na licu prošetala pistom dok je pod rukom držala crnu torbicu. Bila je obučena cijela u crno, dok je Gojić Mikić bila obučena u traperice i crni sako. 

Dvije žene su se očito jako dobro zabavljale dok je svirala popularna pjesma Georgea Michaela "Freedom".

"I, što kažeš Ljupka, ide li to meni?", upitala je pjevačica bivšu manekenku, a u komentarima je dobila odgovor: "Bolje nego meni pjevanje". Javile su joj se brojne poznate osobe poput glazbenice Nine Badrić, novinarke Ivane Paradžiković, bivše manekenke Anite Dujić i sl.

Hrvatski modni dvojac iz KLISABA, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, ovog su rujna održali svoju prvu samostalnu reviju na kojoj su pokazali i mušku kolekciju. Segment te kolekcije naziva DENIMDENIM karakterizira majstorstvo ručne izrade, odgovornost prema okolišu i osjećaj luksuza koji izaziva. Linija je nastala ručnom izradom u patchwork tehnici.

VIDEO>>Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
23:51 24.09.2022.

Pa ne ide ti. Kao da trčiš za obom drugom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije