Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Kao milijun dolara''

Ella Dvornik promijenila imidž, pratitelji je uspoređuju s Pamelom Anderson: 'Posebna'

Foto: Instagram
1/11
24.09.2022.
u 09:33

Ella često voli eksperimentirati s izgledom, a na društvenim mrežama otvoreno govori o estetskim zahvatima koje je napravila.  Dvornik je otkrila kako je osim što je riješila probleme sa zubima, te stavila krunice, mostove, navlake i implantate, korigirala još neke stvari. Operirala je nos, stavila filere u usta, povećala je grudi, a u čelo 'baby botox'.

Influencerica Ella Dvornik (31) na svom je Instagramu profilu objavila novu fotografiju i iznenadila obožavatelje. Pozirala je u sakou dubokog dekoltea s bisernim aplikacijama, a u prvi plan pao je njezin bujni dekolte, ali i upečatljiv make-up za koji se zaslužan vizažist Stefan Subotić.

Nova objava u kratkom je roku zaradila preko 20 tisuća lajkova, a brojni pratitelji uputili su joj komplimente te je zbog izgleda usporedili s Pamelom Anderson. 

''Top'', ''Vrh'', ''Posebna'', ''Barbie'', ''Kameleon, znaš i možeš nositi sve'', ''PamElla'', ''Pamela Anderson, sakrij se...''', ''Wow kakav make-up'', ''Stvarno si komad'', ''Savršeno'', ''Kao milijun dolara'', ''Topčina'', ''Svaka čast'', ''Predivna si'', ''Ženo goriš'', ''Odličan duo'', samo je dio komentara.

Ella često voli eksperimentirati s izgledom, a na društvenim mrežama otvoreno govori o estetskim zahvatima koje je napravila. 
Dvornik je otkrila kako je osim što je riješila probleme sa zubima, te stavila krunice, mostove, navlake i implantate, korigirala još neke stvari. Operirala je nos, stavila filere u usta, povećala je grudi, a u čelo 'baby botox'. 

Podsjetimo, Dvornik je nedavno pokazala da je ponovno promijenila boju kose. Ella je donedavno imala dugu platinasto plavu boju, a sada malo tamniju i kraću frizuru.  Mnogi su oduševljeni ovom promjenom, te su joj u komentarima pisali kako odlično izgleda.

Inače, Ella je u intervjuu za Večernji list progovorila o tome kako je odlučila smanjiti objave koje uključuju njenu djecu.  - Pokušavam sad što manje dijeliti takve stvari jer ljudi znaju i djecu vrijeđati u komentarima, a to iskreno ne želim vidjeti ni gledati. Tu i tamo stavim neku fotkicu ili smiješni story, ali pokušavam u zadnje vrijeme da moj Instagram bude moj Instagram - kazala je.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar tomsom
tomsom
09:42 24.09.2022.

žena- epruveta, užas. Puna plastike, otrova-botox, keramike, farbe, silikona, itd.

TR
Tripoli
22:42 25.09.2022.

Hahahahaha....komično!!

DO
doberdedec
10:37 24.09.2022.

Očekujemo uskoro javljanje iz Wc-a, kako je izlazila njena braon pasara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije