Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Casual look

Jelena Rozga javila se obožavateljima, a jedan detalj od 7360 kuna ukrao je pažnju

Jelena Rozga
Foto: Instagram
1/7
25.03.2021.
u 17:18

Od svojih vjernih pratitelja Jelena je dobila samo komplimente za ovaj look.

Prošle godine u ovo doba kada je počela pandemija koronavirusa Jelena Rozga svoje obožavatelje je uveseljavala koncertima na Instagramu iz svog doma i nadala se kako će se situacija uskoro promijeniti. Nažalost, pandemije je još uvijek u tijeku i Jelena, kao i ostali glazbenici ne može nastupati zbog epidemioloških mjera, ali splitska pjevačica zato uživa u svom rodnom gradu odakle se stalno javlja svojim obožavateljima. 

Foto: Instagram screenshot

Objavila je sada novu fotografiju na kojoj je u casual izdanju, a pažnju su ukrale tenisice modne marke Prada čija je cijena 7360 kuna. Od svojih vjernih pratitelja Jelena je dobila samo komplimente za ovaj look. Nedavno je proslavila i 25 godina na glazbenoj sceni i na svoje početke osvrnula se ovim riječima: 

Mojih prvih 25 godina 😊 Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke nisam bila svjesna kakva me budućnost čeka... Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočarenja, puno lipih i onih malo manje lipih stvari... Ali da se opet rodim isti put bih izabrala... jer onaj osjećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut ❤️mog, kada ginem i kada su dani bez broja..najsretnija sam na svitu! Hvala vam svima što ste mi svih ovih godina bili najveća podrška! Puno vas volim. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
majstorsmora
20:23 25.03.2021.

Koji kuki je sa ženskom modom. Čemu Mirza Džomba patike. 99% žena ih nosi, i misle da je to ka dobro. Nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije