Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE NA INSTAGRAMU

Hana Rodić i Goran su prekinuli: 'Trenutačno mi je jako teško zbog svih stvari koje sam doznala'

Foto: Instagram
1/12
25.03.2021.
u 12:07

Reality zvijezda i influencerica Hana Rodić (23) Gospodina Savršenog Gorana Jurenca (40) upoznala je u reality showu prije nešto više od dvije godine.

Dragi moji, danas sam stavila točku na odnos s Goranom i vrijeme je da to doznate. Molim vas da mi ne pišete što i kako. Trenutačno mi je jako teško zbog svih stvari koje sam doznala, započela je objavu na Instagram-priči 23-godišnja proslavljena Zagrepčanka u reality showu "Gospodin Savršeni" Hana Rodić koja je time obznanila kraj veze s Goranom Jurencom (40), Gospodinom Savršenim, iz prve sezone popularnog RTL-ova realityja, pišu 24 sata.

"Zamolila bih vas za razumijevanje i podršku koja mi je sad stvarno potrebna", završila je objavu te time potvrdila glasine koje su kolale već dulje vrijeme da je veza para na klimavim nogama.

U svojim brojnim objavama na društvenim mrežama opovrgavala je različite navode, ali čini se kako ljubav ipak nije potrajala. Još nedavno Hana je obožavateljima na Instagram priči  kazala kako je s njom i Goranom sve u najboljem redu.

"Zajedno smo, opustite se ljudi... Koliko sam tračeva čula o sebi u zadnje tri godine da me više ništa ne dira. Žalosno je da se sve veze moraju obilježiti na društvenim mrežama", napisala je tada Hana koja Gorana još uvijek prati na Instagramu, dok je on nju otpratio te time prouzročio prve sumnje da s parom nešto nije u redu.

Foto: reuters

Podsjetimo, ljubav između Hane i Gorana planula je tijekom prve sezone showa ''Gospodin Savršeni'' prije nešto više od dvije godine, a kada su se medijski naslovi o navodnom prekidu ponovili, odlučila je objaviti: 

– Pretpostavljam da su glasine uzbudljivije od istine – objavila je tada Hana, ali sumnja da ih ljubavna sreća više ne prati ojačala je nakon što su pratitelji primijetili da na društvenim mrežama više nema njihovih zajedničkih privatnih fotografija te da je Goran zaključao profil za javnost, a potom i otpratio Hanu na Instagramu.

Upitnik nad glavom mnogih fanova rastao je ponajviše na Valentinovo, koje je Hana odlučila provesti s prijateljicom.

Zbog toga je mnoge fanove zanimalo gdje je Goran, a ona je odgovorila u svom stilu.

"Za sve vas kojima je čudno provesti Valentinovo s prijateljicom", napisala je na fotografiji prijepiske s jednom pratiteljicom koja ju je upitala gdje je Goran. "Ni ja vas nisam pitala gdje su vaši muževi", dopisala je uz smijeh.

Pogledajte najbolje trenutke s ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže.


 

Komentara 4

Avatar zpAgram
zpAgram
12:32 25.03.2021.

Prekinuli ????? Koja katastrofa za nas čitatelje, no nekako ćemo preživjeti ovaj tragičan dan.

TV
TvrtkoPlenkic
16:02 25.03.2021.

Molim Vas da saznate sve detalje ove tragedije, kako bi u nadolazećim danima mogli pokrenuti inicijativu za proglašenje dana žalosti. Hvala.

WA
wannabenovinari
15:02 25.03.2021.

Znači li prekid da nas više nećete daviti s to dvoje dosadnjakovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije