Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška godina

Jelena i Momčilo Otašević mjesecima su bili razdvojeni, a njezini još nisu upoznali najmlađeg unuka

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/6
22.04.2021.
u 21:00

Jelena i Momčilo krajem prošle godine dobili su sina Jakšu.

U prošloj godini koju su obilježili pandemija koronavirusa i potresi obitelj glumice Jelene Perčin i glumca Momčila Otaševića često je bila razdvojena, ali ta godina imala je lijep završetak za obitelj glumačkog para jer im se rodio sin Jakša. Kada je počela pandemija Momčilo je još snimao seriju "Drugo ime ljubavi" i u strahu da slučajno ne donese kući virus odlučio je preseliti se kod prijatelja, dok su Jelena i njezina kći Lota iz prvog braka te mlađa kći Maša koju je dobila s Momčilom, ostale u njihovom stanu u koji su se uselili krajem 2019. godine. Ubrzo se dogodio i potres u ožujku 2020. godine nakon kojeg je Momčilo odmah pohitao Jeleni i djeci, a taj turobni period uljepšala im je vijest o dolasku prinove. 

- Jakša je dijete iz doba korone. Inače, a posebno u trudnoći, jako sam pazila na sve epidemiološke mjere. Toliko sam bila oprezna da se lani nisam ni okupala u moru u strahu od prehlade, zbog čega bih eventualno morala liječniku ili u bolnicu na dodatne pretrage. Cijelo sam ljeto prosjedila na terasi Mominih roditelja. - rekla je Jelena u intervju koji su ona i Momčilo dali za Gloriju. Tijekom ljeta Momčilo je snimao seriju u Beogradu, a Jelena je s kćerima bila u Cetinju kod njegovih roditelja i u rujnu se vratila u Zagreb jer je njezinoj kćeri Loti počela školska godina, a mlađa Maša je ostala kod bake i djeda u Cetinju. 

- Momini imaju krasnu kućicu podno Lovćena, baš su baka i djed kao iz bajke, pa je Maši bilo prelijepo. Znala sam da će tamo biti više na zraku nego sa mnom u stanu u Zagrebu, da će joj baka i djed posvećivati punu pažnju i da će juriti po dvorištu i igrati se s njima - kaže Jelena. Obitelj je zimu provela zajedno u Zagrebu, a u studenom se rodio mali Jakša, a Momčilo je u ožujku s Mašom otišao u Crnu Goru zbog snimanja filma.

- Maša nas sve voli, ali djed je nešto posebno, njena najveća ljubav. Nadam se da će ovo ljeto situacija s koronom biti bolja pa da će i Jakša moći na Cetinje, a i sestra treba roditi djevojčicu u svibnju pa će dvorište biti puno djece - kaže glumac koji se u Crnoj Gori cijepio s AstraZenecom. Otaševićevi roditelji preboljeli su lakši oblik korone pa su uspjeli vidjeti unuka Jakšu dok su Jelenini primili tek prvu dozu cjepiva i još nisu vidjeli unuka, učinit će to kad prime drugu dozu. 

VIDEO Sin Maje Šuput ima medvjedića od 2120 kn, dok sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije