Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Lilić:

Jednom sam u Dnevnik donio mrkvu, da pitam zašto toliko košta. Zbog mrkve su me suspendirali, ali televizija mora postavljati pitanja

12.08.2022.
u 13:00

Gorana Milića sam u ime predsjednika Tuđmana zvao da iz Beograda dođe za urednika Informativnog programa. Rekao sam mu da ga zovem u ime predsjednika države na tu poziciju, ali mi je rekao da ne može, prisjeća se Miroslav Lilić.

Ključne riječi

Komentara 4

OL
olujasviholuja2
13:37 12.08.2022.

Ti htio da u "raju" propiktuješ da nije u raju sve "savršeno" 😀

PD
plavi-devet
17:43 12.08.2022.

Ma sere kvake... Tesku disident, kakti, a pitao bih ga kako si toliko opstao u svim rezimima onda. Svasta...

Avatar Cohen
Cohen
16:46 12.08.2022.

Kad već dobili odgovornu ulogu u kreiranju programa povisite intelektualnu razinu i očistite program od kiča i tjeskobnih tema. Unakrsno analizirajte dobnu i obrazovnu strukturu hrvatskog stanovništva, s trendom. Još najbolje da je znat koliko građana u kojem postotku pratiti HRT i ostale domaće kanale u odnosu na satelistki program, Netflix i sada Disney.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?