Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESNA ZMIJANAC

Jedna od najvećih zvijezda bivše zemlje oporavlja se nakon operacije: 'Situacija nije bila naivna'

Beograd: Snimanje emisije Ami G Show
Foto: M. M.
1/5
24.03.2023.
u 10:34

Vesni Zmijanac ugradili su tri premosnice nakon što je nedavno morala na hitnu operaciju srca. Njena kći Nikolija kazala je kako se pjevačica dobro oporavlja, te da joj je i dalje potreban mir

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda bivše Jugoslavije Vesna Zmijanac (66) dobro se oporavlja u svom domu u Beogradu nakon operacije srca.

- Vesna ima ugrađene tri premosnice. Situacija nije bila nimalo naivna kao što su predviđali liječnici, već je još jednom dokazala da je jača od svega što joj se može dogoditi. Kad je primljena u bolnicu, situacija nije bila sjajna. Liječnici su joj prvo pokušali ugraditi stent, ali nisu uspjeli. Nakon tjedan dana ponovno je operirana, a tom su prilikom ugrađene tri premosnice. Operacija je obavljena 9. ožujka, a deset dana nakon posljednje intervencije otpuštena je na kućno liječenje i dobrog je općeg stanja - rekao je izvor za Blic.

Prema riječima izvora, Vesna je i prije i poslije operacije bila puna duha i pozitivne energije.

- Ona je tješila doktore umjesto da oni tješe nju. Rekla im je: "Što vam je, bit će sve u redu!" Nećeš me se tako lako riješiti, imam još toliko toga za napraviti u životu." Šalila se i s pacijentima, pa su na izlasku iz bolnice svi bili i sretni i tužni u isto vrijeme.
Vesnina kći Nikolija oglasila se za Blic i potvrdila da je njena majka sada stabilno, ali da neće davati izjave na ovu temu do potpunog oporavka.

- Mama je uspješno operirana i sada se oporavlja i odmara. Hvala svim prijateljima na brizi i liječnicima. Uz molbu novinarima da u ovom trenutku mama i ja trebamo mir, pa se neću dalje javljati na pozive niti se oglašavati na ovu temu. Osim što je javna osoba, Vesna je prije svega moja mama i jedino mi je bitno da je dobro i da je svakim danom sve bolje. Uskoro se vraća na pozornicu, glazba je njezina najveća ljubav, ne brinite - istaknula je.

Zmijanac je bila jedna od najvećih zvijezda bivše zemlje zahvaljujući brojnim folk hitovima, ali i pop hitu "Kad zamirišu jorgovani", kojeg je pjevala s Merlinom. Tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća bila je i jedan od najvećih seks-simbola bivše zemlje, a za njene koncerte tražila se karta više. Vesna je pjevačku karijeru  započela 1979. godine singlom „Hvala ti za sve“. Poslije toga je uslijedilo još nekoliko singlova i prvi album 1981. godine. Izdala je 13 albuma, 6 singlova i nekoliko kompilacija. Uz pjevačku karijeru pojavljivala se i u nekoliko serija i filmova kao što su „Sok od šljiva“, „Kamiondžije 2“, „Kamiondžije opet voze“.

Iz braka sa bivšim mužem Vladom Jovanovićem, svojevremeno šefom marketinga PGP RTS-a dobila je 1989 kći Nikoliju. Poznata je i po burnom životu. Uvijek je otvoreno pričala kako je imala problema s alkoholom, a nedavno ju je bivši suprug optužio za preljub. Nakon razlaza s Vladom Jovanovićem, ljubavne avanture i emotivni brodolomi Vesne Zmijanac samo su se nizali. Šuškalo se kasnije i o Vesninoj vezi s pokojnim političarom Ivanom Stambolićem, ali i s jednim od lidera Socijalističke partije Srbije Miloradom Vučelićem. 

VIDEO: Stavros nam se javio iz bolnice i otkrio kako se osjeća: idem na zračenje, jako mi je loše

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doberdedec
11:32 24.03.2023.

Je pa i meni su vun deli herc, pa ga popravili i vratili, pa sem 6 dan išel dimu, i nigdo nigdar ni o temu pisal. Kaj da zdaj delamo, operirala, operirala, morri je preveč kadila.

CA
cavecanem
11:25 24.03.2023.

Bivše zemlje … 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije