Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Domaćin Oliver na meti kritika, gosti nezadovoljni jer je nazdravio na večeri: 'Nepristojan je'

Foto: RTL
1/8
24.03.2023.
u 09:53

Domaćin je bio nervozan tijekom cijele večeri, a njegova je supruga rekla da je imao preveliku želju da svima udovolji pa je izgorio.

U sinoćnjoj epizodi emisije 'Večera za 5 na selu' natjecatelje je ugostio umirovljenik Oliver.  Među kandidatima koji su mu došli u goste bila je i njegova supruga Branka, a Oliver je pripremio meni koji se sastojao od predjela naziva Domaća zakuska, glavnog jela Sočno i moćno, a za desert je poslužio Moj prvi kolač. Domaćin je bio nervozan tijekom cijele večeri, a njegova je supruga rekla da je imao preveliku želju da svima udovolji pa je izgorio. No, osim nervoze Oliver se našao na meti kritika svojih gostiju zato što na niti jednoj večeri nije htio nazdraviti aperitivom - do svoje večere. Natočio si je malo likera u čašu i nazdravio s protukandidatima.

Foto: RTL

"Oliver je prvi put ovog tjedna nazdravio – kod nikog nije, samo kod sebe. Meni to uopće nije pristojno. Ja inače isto ne pijem, ali sam kod svakog barem malo, iz pristojnosti. To se inače zove kultura, a on to nije napravio nigdje drugdje nego samo kod sebe i to mi se niti malo ne sviđa", bila je oštra Nikolina. "Malo mi je to bilo… Neću reći nepristojno, ali kod nas je odbijao aperitiv. Mogao je barem staviti malo u čašicu i približiti ga ustima da nazdravi, a na svojoj je večeri popio aperitiv. To mi je malo zasmetalo", rekao je Zoran. "Mislim da se mojim gostima svidio aperitiv, čak sam i ja malo popio jer sam bio domaćin", zaključio je Oliver koji je bez obzira na kritike osvojio dobrih 35 bodova.

Branka je svog supruga ocijenila desetkom zato što joj je sve bilo super i voli taj stil kuhanja, Matea i Nikolina dale su po devetku jer im je previše sličilo Nikolininoj večeri, a Zoran je ponovno dao najnižu ocjenu uz objašnjenje: „Desert je bio presuh.“

VIDEO Zavirili smo na probu glamuroznih kreacija poznatih dana, za crveni tepih odabrale su samo najbolje

Ključne riječi

Komentara 2

YE
Yeah
21:03 24.03.2023.

Kako je bedasto da u jednoj emisiji gdje se ljudi natjecu, sudjeluju clanovi iste obitelji. I onda se cudimo kako jedni druge zaposljavaju, itd, i sve je to normalno.

BU
burza
14:31 24.03.2023.

Mozda je covjek ljeceni alkoholicar pa nesmije piti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije