Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza zarada

Kakav bezobrazluk! Što će na ovo reći Harry i Meghan

Kraljevsko vjenčanje
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
23.05.2018.
u 13:25

Claire Oliver bila je jedna od uzvanica koja je dobila vrećicu s darovima kao znak zahvale od mladenaca i odmah nakon vjenčanja stavila ju je na eBay u nadi da će zaraditi dok je tema kraljevskog vjenčanja još vruća.

Nakon kraljevskog vjenčanja mnogi od 1200 uzvanika koji su bili pozvani pred kapelu Windsore da uveličaju slavlje princa Harryja i Meghan Markle, odlučili su malo i zaraditi na ovom vjenčanju.

Naime, svi od uzvanika dobili su vrećicu s darovima kao znak zahvale od mladenaca. U vrećici, na kojoj su inicijali Meghan i Harryja, bilo je pismo dobrodošlice, razglednica, magnet za hladnjak, limenka s keksima, čokoladni novčić i poklon bon s popustom od 20 posto na kupovinu u trgovinama koje se nalaze unutar dvorca Windsore.

Claire Oliver bila je jedna od uzvanica koja je dobila ovu vrećicu na dar i odmah nakon vjenčanja stavila ju je na eBay u nadi da će zaraditi dok je tema kraljevskog vjenčanja još vruća. Svoju vrećicu prodala je za 180 tisuća kuna, a za Daily Mail odbila je komentirati zašto je to  napravila. Ubrzo je ugasila svoje društvene mreže jer su joj obožavatelji kraljevske obitelji ostavljali bijesne komentare o tome kako se želi obogatiti  na brzinu.

Na eBayu još uvijek se prodaje 30 darovnih vrećica s kraljevskog vjenčanja Meghan i Harryja.

Kraljevsko vjenčanje
1/50

 

Komentara 1

DU
Deleted user
08:00 24.05.2018.

Da, nije lijepo, ali može s tim raditi što hoće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije