Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Špiček strahuje da je otrovan!

Foto: RTL
1/5
06.03.2018.
u 15:04

„A što da su nas sada otrovali gljivama? Možda nas i jesu, ja ne znam… To vam je veliki minus, svima! Morate znati što pripremate jer ja kao gost moram znati što jedem!“, viče Špiček sa svog sudačkog stolca

Najdugovječniji član žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' najprije je kušao jelo, a potom shvatio da nitko na 321-trgu ne zna koje su točno gljive u umaku!

Prije negoli je kušao jelo, Ivana Pažanina je zanimalo znaju li Robert i Ivan koje su gljive koristili.

„Vjerujte da ne znam točno, ali su neke male, ovako okrugle na visokoj stapki… Ali ih ne bih znao imenovati“, iskreno je odgovorio Robert, iako zna da žiriju skače tlak kada kandidati ne znaju raspoznavati namirnice.

 

 

Tomislav Špiček nastavio je, baš kao učitelj u školi, ispitivati i ostale natjecateljske parove o vrsti gljiva. Nisu mu se sviđali odgovori „nemam pojma“, „nisam sigurna“ i „nisam obraćao pažnju“…

„A što da su nas sada otrovali gljivama? Možda nas i jesu, ja ne znam… To vam je veliki minus, svima! Morate znati što pripremate jer ja kao gost moram znati što jedem!“, viče Špiček sa svog sudačkog stolca kako bi ga svi natjecatelji čuli, dodajući kako se on ne bi usudio raditi s namirnicama koje ne poznaje, već bi se unaprijed raspitao i informirao.

Tko je među natjecateljima najveći poznavatelj namirnica i njihove pravilne termičke obrade? Je li nakon jučerašnjeg debakla s dvije jedinice itko zaslužio desetku? Doznat ćemo u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 20 sati na RTL-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije