Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"porođaj nije lak"

Jakov nije Larin izbor nego Anjin, 
sinu sam dala 
pravo muško ime

anja
Igor Kralj/Pixsell
29.01.2012.
u 10:20

– Suprug je preživio. Čak sam bila dobra, nisam ga ni htjela tući poput žena u američkim filmovima. Krasno je što odmah nakon porođaja dijete ostave s roditeljima sat i pol pa smo mogli uživati u našem čvrstom momčiću – govori Anja.

– Porođaj nije lak, ali predivan je osjećaj postati majkom. Neopisivo je lijep trenutak kad primite svoje dijete prvi put u naručje. Blažen osjećaj. A onda sam se zapitala kako je tolika beba uopće izišla iz mene – kroz smijeh govori Anja Alavanja, glavna urednica i voditeljica televizije CMC koja je u petak ujutro prirodnim putem rodila sina Jakova u zagrebačkom KB Sveti Duh.

U trenutku rođenja zdrava beba bila je dugačka 52 centimetra i težila je 3600 grama. Sve vrijeme uz 29-godišnje TV lice bio je i njezin petnaest godina stariji suprug Željko Romac, magistar ekonomije, agronom i gitarist u bendu Massima Savića.

Sat i pol uživanja

– Suprug je preživio. Čak sam bila dobra, nisam ga ni htjela tući poput žena u američkim filmovima. Krasno je što odmah nakon porođaja dijete ostave s roditeljima sat i pol pa smo mogli uživati u našem čvrstom momčiću – govori Anja.

Medicinske sestre često je ispituju je li ime Jakov dala po glavnom junaku sapunice “Larin izbor”.

Preduhitrio ih Goran Višnjić

– Ma kakvi, nije to bio Larin izbor, nego Anjin – smije se TV urednica koja je prije priznala da su razmišljali o imenu Vigo, no preduhitrio ih je šibenski glumac Goran Višnjić.

– Željko i ja imali smo nekoliko prijedloga, htjeli smo čvrsto, muško ime i pao je izbor na Jakova. I baš mu odlično stoji. Lijep je, kompaktan, ma divna beba. Još se malo borimo s dojenjem, no sve ćemo uskoro savladati – govori Alavanja koja će, nada se, za nekoliko dana sa sinom kući gdje će uživati u prvim izazovima roditeljstva.

Tada će joj sigurno dobro doći savjeti najboljih prijateljica Ivone Periše i Monike Kravić Mamić koje su već iskusne majke.

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
20:48 29.01.2012.

za razliku od anje monika barem ima odgovarajuće prezime:)))))))))))))

DR
drznedaj
11:44 29.01.2012.

Prirodnim putem? Svaka cast. Jedna je od rijetkih jer ove nazovi zvjezidice a i ostali idu radjat carskim rezom da im se ne rasturi p....

JA
JackRussell
13:47 29.01.2012.

\"Tada će joj sigurno dobro doći savjeti najboljih prijateljica Ivone Periše i Monike Kravić Mamić koje su već iskusne majke.\" Da, stvarno su iskusne, odmah će Alavanji reći da zaposli dadilju od pet tisuća eura mjesečno koje će njezin dragi plaćati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije