Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završile audicije u The Voiceu

Jacques: Tu pjesmu nikad nisam izveo jer nisam siguran u svoj seksepil

Jacques Houdek
Foto: dario njavro
1/14
14.02.2015.
u 21:58

Nakon audicija slijede dvoboji. Svaki mentor od svojih 12 natjecatelja treba kreirati po 6 parova

Nakon pet subota, u posljednjoj emisiji audicija, mentori u showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" popunili su svoje timove. Podsjećamo, mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak tijekom audicija imali su zadatak izabrati po 12 posebnih pjevača koje će voditi u daljnjim fazama natjecanja. Prije posljednje emisije Jacques i Tony imali su po tri slobodna mjesta u svojim timovima, dok su Indira i Ivan imali samo po dva.

U posljednjoj emisiji audicija Egon Marić, Ema Gagro i Melanie Malike Acorlor postali su dijelom Jacquesovog tima. Indirin tim popunili su Andrea Mihal i Mateo Resman. Tonyja su za mentora dobili Kristina Boban, Alen Bičević i Andrija Kovačević, dok su Iva Gortan i Mahir Kapetanović zaslužili mjesto u Ivanovom timu.

Egonu Mariću su se okrenuli Jacques, Tonyi i Ivan Dečak.

- Audicija ti je bila odlična, a onaj falset koji si izveo, bio ti je van svake pameti. Ja pjesmu 'I'm sexy and I know it' nisam nikad izveo jer nisam siguran u svoj seksepil, rekao je Jacques kojeg je Egon na kraju i odabrao.

Iva Gortan je izvela Temperu Gibonnija. Okrenuo joj se Ivan Dečak a Tony joj je rekao "hvala što postojiš", pohvalivši njenu suzdržanost i smisao za dinamiku.

Kristina Boban, pjesma Souber od Pink. Okrenuli su joj se Tony i Indira. Tony: Volim te! Rastrgala si oblake! Pjevaš kako bi htjele pjevati neke naše pjevačice koje već zarađuju lijepe novce" Na kraju je i izabrala Tony

Nely Georgijevska Šestanović je pjevala Over the rainbow i iako su se svi mentori dvoumili cijelo vrijeme, na kraju se nitko nije okrenuo te je Tony na krjau publici rekao da im sada slobodno hukaju. Jacques se najviše dvoumio te joj je poručio da ima izvanredan glas.

Foto: HRT

Emi Gagro su se svi okrenuli te je uopće teško izdvojiti jednu pohvalu koju je dobila. Pjevajući je poručila da je odabrala Jacquesa koji joj se prvi okrenuo.

Alen Bičević je izvodio Jesen u meni Parnog Valjka.

Preznojio sam se jer mi je bilo li-la, ali onda sam čuo triler koji me neodoljivo podsjetio na Tošu, rekao je Tony.

Mahir Kapetanović je bio idući na redu.

"Nisam se okrenuo jer to nije my cup of tea, al je bilo sve suvereno. Koga god da odabereš, jadna ti majka", rekao je Jacques.

"U timu mi fali pravokrvni roker", kazao mu je Dečak

"Ti si pravi performer. Vidim te kao finalistu u svom timu. Ja u timu imam puno djevojaka pa dođi meni", pozvala ga je Indira

"Pokazao si da si svoj. Hoćeš ići na čaj s Dečakom, u harem s Indirom ili na pivu s pravim frajerom odaberi sam", poručio mu je Tony.

Indira, ti si religija, odgovorio mu je Mahir te kazao kako je od Tonya nemoguće dobiti nešto pozitivno.

Mateo Resman je pjevao Bed of Roses Bon Jovija. U posljednjoj sekundi okrenula mu se Indira. "Fantastičan si vokal i srce mi jako udara".

Melanie Malike Acorlor okrenuli su se i Jacques i Tony. Jacques joj je rekao d aje pao na njenu boju glasa te da ga je odmah kupila.

Tony joj je kazao da je nebrušeni dijamant. "Ti si takva kakva trebaš biti, a moj tim će od tebe napraviti nešto što niti ne slutiš da možeš biti", rekao je Tony da bi Melanie na kraju izabrala Jacquesa.

Andriji Kovačeviću se okrenuo Tony koji je ostao i posljednji sa mjestom u timu te mu je Tony poželio dobrodošlicu u njegov tim.

Tim mentora Jacquesa Houdeka čine: Mateo Pilat, Gordan Gregurović, Martina Milošević, Dino Petrić, Nina Kraljić, Pjerino Ružević i Neven Stipčić, Antonela Đinđić, Ana Cerovac, Egon Marić, Ema Gagro i Melanie Malike Acorlor.

Tim mentorice Indire Levak čine: Bruna Oberan, Karlo Cvetković, Dora Vestić, Zdravka Damjanović, Samanta Vrbljanac, Ana Opačak, Ivan Županović, Tomislav Užarević, Sven Pfeifer, Samanta Bučaj, Andrea Mihal i Mateo Resman.

Tim mentora Tonyja Cetinskog čine: Božidarka Matija Čerina, Bojan Aleksovski, Kristian Ordulj, Maja Škiljević, Sara Barbarić, Jure Brkljača, Iva Ajduković, Vladimir Matica, Romana Lalić Pejković, Kristina Boban, Alen Bičević i Andrija Kovačević.

Tim mentora Ivana Dečaka čine: Dino Purić, Valentina Trstenjak, Dario Došlić, Ante Brzić, Azra Kuštrić Skender, Melanija Purić, Nicole Vidak, Daniel Jurišević, Marin Jurić Čivro, Elena Stella, Iva Gortan i Mahir Kapetanović.

Nakon audicija slijede dvoboji. Svaki mentor od svojih 12 natjecatelja treba kreirati po 6 parova. Svaki par tijekom dvoboja izvodi duet, a njihov mentor treba donijeti iznimno tešku odluku – tko iz natjecateljskog para nastavlja natjecanje, a s kime se mora rastati.

Foto: HRT

Do iduće subote "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:35 sati na Drugome programu Hrvatskoga radija.

Podsjećamo, u ovom showu naglasak je na glasu. Tako mentori tijekom audicija natjecatelje ne mogu vidjeti, već samo čuti. Ako mentor želi nekog kandidata u svom timu, tijekom nastupa na audiciji treba pritisnuti tipku "Moj glas". Tada se stolac, u kojem mentor sjedi natjecatelju okrenut leđima, okreće prema pjevaču. Ako se okrene više mentora, kandidat mora odabrati s kime od njih želi ići u idući krug natjecanja.

"The Voice - Najljepši glas Hrvatske" natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu "The Voice of...", u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.

>> Svi mentori okrenuli se džezerici Eleni, zaručnici iz Rijeke postali suparnici

>> Indira Levak: Sve što još želim je biti mama jedne male kreštavice

Komentara 8

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
01:51 15.02.2015.

Jaques da smrsavi bio bi wow! Ni sam ne zna sto propusta! Steta mladog covjeka!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:40 16.02.2015.

Jasno da nije siguran u seksepil. Siguraj je jedino u apsolutni neseksepil

LE
LeonardS
10:56 15.02.2015.

Kako možeš biti siguran ili ne siguran u ono što nemaš????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije