Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio detalje

Jacques otkrio što točno radi u slobodno vrijeme: 'YouTuberi to naprave za 7 minuta pa ja povjerujem da mogu'

Zagreb: Jacques Houdek održao je koncert u sklopu Lisinski Atriuma
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
09.08.2022.
u 21:30

Naime, pjevač odnedavno ima novi, pomalo neobičan hobi. Houdek je otkrio kako se bavi restauriranjem starog namještaja, a u tome mu pomažu videi koje gleda na YouTubeu.

Glazbenik Jacques Houdek (41) ne dijeli često detalje iz privatnog života, ali sada je odlučio otkriti što točno radi u slobodno vrijeme. Naime, pjevač odnedavno ima novi, pomalo neobičan hobi. Houdek je otkrio kako se bavi restauriranjem starog namještaja, a u tome mu pomažu videi koje gleda na YouTubeu. 

Prvi predmet koji je Houdek restaurirao, bio je stolić njegovih bake i djeda, otkrio je za InMagazin

"Kod tih YouTube mahera, oni su svi jako stručni, sve u sedam minuta, ja povjerujem da ja to mogu, a onda se bakčam po pet dana. Dok se posuši, a pa zakaj su mi tu neke piknjice", otkrio je glazbenik. 

Osim toga, glazbenik kada nema neki koncert često bude gost iznenađenja na svadbama, a on je kazao da mu je to najveći kompliment te da se rado odazove. 

- Pozivi su zapravo krenuli još tamo 2005. kad je meni izašla pjesma "Živim za to". Moj bend ju zove "Živim za tost" posprdno. Ja sam se odlučio odazvati još onda tim pozivima. Moji kolege su bili dosta, moram priznati skeptični - kaj ti sad to fakat ideš nekom na svadbu - pa da, idem! Iskočim iz torte nekom ako treba, sve može! - ispričao je ranije.  Na svojem Facebook profilu podijelio je i jedan takav nastup. Mladenci su plesali na pjesmu Ive Robića 'Samo jednom se ljubi', a kamere su snimile Houdeka kako dolazi na podij pred kraj pjesme. Par nije skrivao iznenađenje i šok.   

"Samo jednom se ljubi. Nit’ su mladenci znali što ih očekuje za kraj prvoga plesa nit’ je bend znao da ću uletjeti na toj pjesmi. Spontana odluka u trenutku - jer život nam to omogućuje, i baš bismo tako trebali češće prihvaćati tu igru … i tad srce izgara…Kad se taj plam izgubi, tad i prestaje sav žar", napisao je tada Jacques uz video koji je podijelio. 

Glazbenik je uvijek spreman i za šalu na svoj račun, a šale mnogo puta podijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije