Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezina mala stilistica

Nikolina Pišek pokazala koji outfit joj je odabrala kći: Ljubav u bojama gumenih bombona

Foto: Instagram screenshot
1/7
09.08.2022.
u 17:00

Bivša tv voditeljica pohvalila se kako joj je outfit za večernji izlazak izabrala Una koju je dobila u braku s Vidojem Ristovićem.

Nikolina Pišek na Instagramu je otkrila kako se s kćerima Hanom i Unom odmara na našoj obali, a zadnja lokacija koju su posjetile je otok Korčula. Bivša tv voditeljica pohvalila se kako joj je outfit za večernji izlazak izabrala Una koju je dobila u braku s Vidojem Ristovićem. 

- Kada me najmlađa kćer stilizira za večer… Ljubav u bojama gumenih bombona - ovako je Nikolina opisala svoj outfit s potpisom najmlađe kćeri. Dan ranije objavila je fotografiju kćeri, a na jednoj fotki je pozirala i Nikolina u kratkim hlačama i jednostavnoj bijeloj majici, a obožavatelji su primijetili kako je izgubila na kilaži.

 

 

- Puno si oslabila, naravno da nije ti uopće lako, lako je samo dušmanima, jer grijeh je po njima udati se za bogatog muškarca. Žene ništa više na svijetu ne smeta nego kad se neka žena dobro uda. Jučer me pita prijatelj koja mi je najljepša cura u javnosti ja kažem Nikolina Pišek - blistaš stvarno i ne daj se budi i dalje jaka i hrabra. Ajme divne ste sve tri ... Ma predivne ste , stojte mi dobro, zdravo, i hrabro i samo naprijed. Preslatke curice - poručili su obožavatelji Nikolini koja je prije tri mjeseca proživjela tragediju nakon što je iznenada preminuo njezin suprug Vidoje. Situaciju joj nije olakšao svekar Miša Grof koji je medijima u Srbiji iznio niz optužbi o Nikolini.  

VIDEO Andrija Milošević upao supruzi u kupaonicu dok se tuširala i snimio njenu reakciju

 

Komentara 7

RA
RadagastovBrat
17:15 09.08.2022.

Sponzori navalite

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
19:21 09.08.2022.

Tužna i isprazna pojava.

UF
ufrm
19:21 09.08.2022.

Anorexia 101

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije