Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi poslovni izazov

Jacques otkrio čime se danas bavi poznata Hrvatica čiji je život obilježila stravična nesreća: 'Bravo za Sandru!'

Foto: Marko Lukunic, Tomislav Miletic/Pixsell
1/7
04.05.2022.
u 10:51

"Naša zlatna paraolimpijka Sandra Paović svoju je ljubav prema psima okrunila otvorenjem spektakularnog hotela za pse na zagrebačkom Jarunu, koji je ujedno i dnevni vrtić za najdraže nam peseke", napisao je Jacques uz nekoliko fotografija s otvorenja na kojem je uživao uz suprugu i sina.

Naša sjajna stolnotenisačica Sandra Paović (38) sa samo 26 godina morala je prekinuti karijeru. Doživjela je tešku ozljedu u prometnoj nesreći iz koje je jedva izvukla živu glavu. No, to ju nije pokolebalo. Jučer je na Jarunu otvorila hotel i vrtić za pse, a među poznatima koji su bili na otvorenju bio je i Jacques Houdek s obitelji. 

"Otvoren je Rocky Hotel za pse. Naša zlatna paraolimpijka Sandra Paović svoju je ljubav prema psima okrunila otvorenjem spektakularnog hotela za pse na zagrebačkom Jarunu, koji je ujedno i dnevni vrtić za najdraže nam peseke. Obratite im se s povjerenjem i uvjerite sami u kvalitetu, brigu i ljubav koju pružaju svojim ‘vau-vau’ gostima. Bravo za Sandru i cijelu ROCKY ekipu", napisao je Jacques uz nekoliko fotografija s otvorenja na kojem je uživao uz suprugu i sina. 

Za novi biznis sportašice "kriv" je francuski buldog Rocky, ljubimac Sandre i njezinog supruga Daniela Lazova.  Koliko je sretna zbog pokretanja novog posla s četveronožnim ljubimcima, Sandra je i sama otkrila u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu. 

"Svi imamo neku ljubav, talent, životnu želju.. Moje dvije želje su oduvijek bile da postanem uspješna profesionalna sportašica, a kako je kod mene sve uvijek malo neobičnije, postala sam olimpijka, a nakon toga spletom nevjerojatnih okolnosti i paraolimpijska pobjednica. Druga želja mi je oduvijek bila da radim, pomažem i družim se sa psima, kao mala zamišljala sam da imam farmu pasa i sama pomisao mi se činila kao bajka. Evo bajka se ostvarila! Otvorila sam hotel, vrtić i salon za pse. Nije lako usuditi se, nije lako ostvariti svoje snove. Sumnja, strah, povremen gubitak samopouzdanja dio su tog procesa, kako u sportu tako i u životu. Budite hrabri, budite strastveni i najvažnije usudite se raditi ono što istinski volite!" poručila je Sandra. 

Podsjetimo, Sandrin život iz temelja se promijenio nakon prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđena. S klupskim kolegicama, a tada je igrala u Francuskoj, vozila se kombijem prema pariškom aerodromu Orly kada je njen menadžer, čovjek za volanom, na trenutak zaspao i zauvijek promijenio njen život. Jer, nakon prevrtanja kombija, Sandra je završila s teškim ozljedama unutarnjih organa i kralježnice, što je značilo i kraj njenih olimpijskih snova. – U to prvo vrijeme svakakve vam misli prolaze glavom, ali sam se vrlo brzo pribrala te mi je mentalitet sportaša i borca brzo preuzeo i preplavio i dušu i tijelo. Nisam imala vremena za samosažalijevanje jer sam se morala usredotočiti na ciljeve, a moj prvi i tada jedini cilj bio je prohodati. No, morala sam ići redom i naučiti biti strpljiva. Morala sam prvo odrađivati male ciljeve, poput ponovnog učenja držanja vilice i sličnih stvari koje čovjek nesvjesno svakodnevno izvodi... – rekla je jednom Sandra.

Foto: Instagram
Iz takve depresivne situacije Sandra se izdigla i iznimnom snagom volje oporavila do mjere da je 2016. u Riju postala paraolimpijska pobjednica. No, zbog neprestanih bolova morala je okončati i paraolimpijsku karijeru. – Ja sam tijekom cijelog procesa priprema i igranja imala jake bolove i oni su razlog zbog kojeg sam morala reći stop igranju. Svako pretjerano naprezanje, svaki pokret, izazivali su jaku bol i bilo je vrijeme da se odmorim – pojasnila je. Sandra se morala ostaviti stolnog tenisa i danas je motivacijska govornica za tvrtke, sportaše i učenike, a sada je krenula i u nove poslovne izazove. 

VIDEO Objavljene snimke s vjenčanja Marka Livaje i Iris Rajčić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije