Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova knjiga o kraljevskoj obitelji

Meghan je samo htjela slavu i vidjela je mogućnost za zaradom u toj globalnoj maniji koja je zavladala oko nje i Harryja

Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex, attend the yellow carpet of the Invictus Games in The Hague
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/7
04.05.2022.
u 07:00

Tina Brown u knjizi 'The Palace Papers' tvrdi kako Meghan od odlaska iz kraljevske obitelj od ničega nije stvorila brend niti je unovčila svoje ideje.

Tina Brown u svojoj knjizi 'The Palace Papers' donosi zanimljiva razmišljanja i zaključke o kraljevskoj obitelji i o svojoj knjizi pričala je u emisiji "Washington Post Live" u kojoj je pričala o odnosu Camille i Charlesa, o problemima koji su nastali u odnosu princa Williama i princa Harryja, te je na kraju veliki dio emisije bio posvećen i Meghan Markle koja je udajom za Harryja stekla titulu vojvotkinje od Sussexa. Nedugo nakon što su postali roditelji malog Archieja prije dvije godine su odlučili kako se povlače sa svojih kraljevskih dužnosti i sele u Ameriku. Tina je u emisiji rekla kako smatra da bi se princ Harry u budućnosti trebao posvetiti samo Invictus Gameu i to učiniti svojim brendom, a za Meghan je rekla kako ona od ničega još nije uspjela napraviti svoj brend.

- Meghan zapravo nema neki svoj brend. Ona se oglasi na temu cijepljenja, pa o Ukrajini nešto kaže, o ženskim pravima....Ali ničega se nije uhvatila do kraja i sve je to jedan miks sadržaja koji nema istu poantu. S Harryjem je potpisala i ugovor s Netflixom, ali ni tu nismo dočekali neki proizvod osim što su najavili dokumentarac o Invictus Games. - rekla je Brown i dodala kako s obzirom na probleme u kojima se sada našao Netflix upitno je hoće li se i to realizirati. Tina Brown ističe kako je kamen spoticanja u komunikaciji između Sussexa i kraljevske obitelji bila činjenica što nisu bili spremni slušati savjete obitelji i željeli su ostvariti komercijalni uspjeh izvan obitelji. 

- Htjeli su i dalje svoje kraljevske titule i zaradu od poslova koje nisu mogli sklopiti kao članovi kraljevske obitelji, a nudili su im se brojni i primamljivi ugovori. Meghan je tu vidjela mogućnost za dobrom zaradom i nije mogla tome odoljeti. Ne bih rekla da ju je pohlepa vodila u tom naumu, bila je to glad da iskoristi globalnu maniju koja je zavladala za njom i Harryjem. Željela je slavu, željela je slobodu da može govoriti što želi a ne ono što kraljevska obitelj od nje očekuje. Harry je također htio otići iz kraljevske obitelji i plan koji mu je Meghan iznijela djelovao mu je dobro - zaključuje Brown. Njihova bajka nije potrajala dugo kada su shvatili da nemaju više zaštitu kraljevske obitelji i da su im troškovi poprilično veliki, a poslovi se ne ostvaruju onom brzinom kojom su to zamislili. 

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti su posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije