Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdice

Iznenadit ćete se što je Indira htjela biti kad odraste

Foto: RTL
1/4
05.04.2018.
u 15:27

U najranijoj dobi imala sam problema oko odlaska stomatologu pa se iz tog straha rodila želja da to i postanem! , ispričala je Indira.

Uvijek je zanimljivo prisjetiti se što smo htjeli biti kada smo bili mali, a odgovori nekih članova žirija ‘Zvjezdica’ mogli bi vas potpuno iznenaditi!

Indira Levak, Luka Nižetić i Zdravko Šljivac otkrili su nam svoje dječje snove i koliko se oni razlikuju od onoga što su danas postali.

“U najranijoj dobi imala sam problema oko odlaska stomatologu pa se iz tog straha rodila želja da to i postanem! Na moju sreću i na sreću potencijalnih pacijenata, to se nije ostvarilo!”, priznala je kroz šalu Indira Levak, koju je sudbina odvela u sasvim drugom smjeru te se danas može pohvaliti zavidnom glazbenom karijerom.

Popularna pjevačica veseli se što će ove sezone biti dio RTL-ove zvjezdane priče, baš kao i maestro Zdravko Šljivac, koji je otkrio svoju tajnu iz mladih dana.

“Htio sam biti nogometaš i glazbenik. Trenirao sam dugo nogomet i dogurao sam jako daleko, bio sam dobar u tome, ali onda sam se razbolio i nisam se mogao profesionalno baviti nogometom. No, danas se bavim svojom drugom strašću, a to je glazba. Glazbu obožavam, glazbu živim i sve što radim s glazbom mi je najvažnije. Komponiram i dirigiram točno onoliko koliko me ispunjava i baš sam to sanjao u životu”, priznao je Šljivac, koji će već treću sezonu za redom suditi mladim talentima, baš kao i njegov kolega u žiriju Luka Nižetić.

“Ja sam oduvijek htio biti pjevač i samo pjevač! Nikada nisam htio biti ni astronaut, ni mehaničar, ni doktor kao ostala djeca, samo pjevač!”, priznao je Luka, kojemu se ta želja i ostvarila, a osim što pjeva, u posljednje se vrijeme sve češće bavi i glumom pa će kod natjecatelja obratiti pažnju i na njihov scenski nastup.

Indiru, Zdravka i Luku, zajedno s Enisom Bešlagićem te Mijom Negovetić uskoro pratite u trećoj sezoni popularnih ‘Zvjezdica’ samo na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije