Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Petar je napustio BB kuću, a pet stanara je nominirano

Foto: RTL
1/7
01.04.2018.
u 23:24

Nominirani su Bojan, Antonio, Lucija, Anezi i Karla, a troje stanara je zahvaljujući imunitetu spašeno od nominacija.

Svoje prve blagdane u BB kući, stanari su proveli u dobrotvornom duhu.

Proteklog tjedna stanari su zaboravili na nesuglasice i ujedinili se kako bi pomogli izraditi kreativne poklone za djecu Dječjeg doma Zagreb, dok se skuplja i novčana sredstva za njihovu podružnicu Laduč.

Voditeljica Antonija Blaće najavila je kako će večeras ipak jedan stanar napustiti kuću.

U nominacijama večeras stanari ne daju negativne bodove, već spašavaju nekoga od ispadanja. Dvoje stanara koji skupe najviše bodova ostaju u kući i neće biti izbačeni, a Big Brother je ove nominacije nazvao spasi prijatelja.

Marijan je bodove dao Ani i Antoniju. Tomislav je svoja dva boda dao Orkyju i jedan Ani, a Anezi je bodove dala Bogi i Ribici. Lucija je od izbacivanja spasila Antonija i Anu kojima je dala dva odnosno jedan bod. Bogo dva boda Anezi i jedan Antoniju. Antonio je dva boda dao Luciji i jedan Bogi. Karla je dva boda dala Marinu i jedan Ana-Mariji. 

Petar od ispadanja želi spasiti Marijana i Orkyja, a Lidija Luciju i Marina. Bojan dva boda daje Tomislavu i jedan Orkyju. Ana je izabrala Luciju i Tomislava, dok Ana-Marija od ispadanja želi spasiti Lidiju i Marinu. Orky želi spasiti prijatelje Tomislava i Anu. Marin je dva boda dao Ana-Mariji i jedan Karli. 

Nominirani su Lidija, Bogo, Anezi, Ana-Marija, Marijan, Petar, Karla i Bojan, a ostali su spašeni. Odlukom gledatelja Petar Stipetić je napustio Big Brother kuću.

- Nije mi žao, 18 dana je bilo dovoljno. Zadovoljan sam, vidio sam kako je to, htio sam se predstaviti ljudima i to se ispunilo. Teško sam s mladima uspostavljao dijalog, što mi inače nije problem. Ovdje je ekipa došla zajedno i drže se čvrsto - rekao je Petar i dodao da Marijana i Orkyja vidi kao pobjednike. 

U studiju se Antoniji Blaće pridružila predstojnica dječjeg doma Laduč, Tina Baričević  te zajedno s Antonijom pogledala ukupni iznos od 75 842 kuna koji je tijekom tjedna prikupljen za dječji dom.

Antonija je na početku emisije u kući sakrila tri zlatna jaja, a stanari koji su ih pronašli osigurali su si imunitet na nominacijama. Ti stanari su Marijan, Karla i Marin i Antonija im je objasnila kako svoj imunitet mogu prepustiti nekome drugom i tako ih spasiti od nominacija koje slijede. Marijan je imunitet zadržao, Karla je svoj imunitet prepustila Lidiji, a Marin svoj Ana-Mariji. 

Ana nominira Antonija i Karlu. Ana-Marija je dva boda dala Anezi i jedan Luciji, Anezi je pak nominirala Luciju i Marinu. Bogo je dva boda dao Luciji,  a jedan Ani. Antonio je razočaran Anom pa joj daje dva boda i jedan bod teškog srca daje Karli. Bojan dva boda daje Antoniju jer ne može više podnositi njegove ispade, a jedan bod dao je Anezi jer mu se ne da slušati iste priče. Lidija je nominirala Orkya i Antonija. Karla nominira Luciju jer ne prihvaća zezanciju na svoj račun i Antonija s kojim provodi malo vremena. Marin je dva boda dao Anezi jer mu ne odgovara njena energija i jedan bod dao je Bogi jer sve manje komuniciraju. Marijan daje Marinu dva boda jer ne komuniciraju i jedan bod je dao Karli jer se nisu previše zbližili. Orky nominira Karli i Antoniju. Nominirani su Bojan, Antonio, Lucija, Anezi i Karla.  

1/23

 

Komentara 6

RI
rikavac
11:33 02.04.2018.

Dobra ova Antonija za opalit bogami.

KO
kompjuter
10:51 02.04.2018.

gledajte samo ovog ljigavog i lijenog dalmoša kako je dvolična osoba,ludovo i plako za orkijem a on ga nominira,iskrena lijenčina i sramota dalmacije,bezglavi krakonja

GV
golub Vaso
22:10 01.04.2018.

brain wash za one koji gledaju tu debilanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije