Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SRBIJI

Iznenada dali otkaz! Joksimovićeva supruga i njen kolega napustili mjesto najpopularnijih voditelja

Foto: Instagram
1/11
18.09.2020.
u 15:18

Čuveni voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli suradnju s televizijom "Prva".

Nisu se složili s novim prijedlogom menadžmenta pa je popularni srpski voditeljski duo Jovana Joksimović i njezin kolega Srđan Predojević, s kojim je vodila emisiju "Jutro sa Jovanom i Srđanom" na TV Prvoj  mahnuo "zbogom" dvogodišnjem angažmanu na matičnoj televiziji, piše Kurir.rs.

Naime, nakon što je menadžment televizije tražio da voditelj Filip Čukanović vodi emisiju petkom, dvojac je taj priejdlog odio pa su odlučili zatražiti otpremninu i sporazumni raskid. Menadžer je bio protiv toga, pišu srpski mediji, pa su Jovana i Srđan odlučili dati otkaz.

Foto: Instagram screenshot

Inače, čelnici spomenute televizije bili su zadovoljni rejtingom tijekom Čukanovićevog vođenja programa tijekom ljeta pa su mu htjeli dati da emisiju vodi i jedan radni dan u tjednu, ali Jovani i Srđanu se to nije svidjelo pa su odlučili napustiti TV Prvu.

Inače, Jovana i Srđan zajedničku karijeru su započeli na RTS-u gdje su pet godina vodili jutarnji program, a potom su prešli na Pink gdje su zajedno radili čak osam godina. Otamo su otišli na Prvu gdje su vodili "Jutro sa Jovanom i Srđanom" protekle dvije godine.

Foto: Instagram screenshot

Njih dvoje već su 15 godina voditeljski tandem koji izvještava Srbiju o brojnim temama. Kada se kamere ugase, oni nisu samo kolege već i veliki prijatelji, a o tome govori činjenica da su čak i kumovi.

 

Komentara 6

MI
Mislav28
16:57 18.09.2020.

Zaposlite ih u večernjem listu da budu za vijesti iz "regiona"

HR
hrvoje111
16:56 18.09.2020.

Aupičkumaterinu...

KA
Kalimero4
20:57 18.09.2020.

Baš nas zaboli čundara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije