Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆE IZDANJE

VIDEO Najseksi hrvatska navijačica proslavila rođendan u Grčkoj i objavila video u toplesu

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/17
18.09.2020.
u 08:00

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll proslavila je rođendan u Grčkoj.

U luksuznom hotelu s prekrasnim pogledom na more u Grčkoj i snimajući vruće kadrove koji njezinim fanovima oduzimaju tlo pod nogama, najseksi hrvatska navijačica Ivana Knoll proslavila je 28. rođendan.

- Hvala vam svima na lijepim željama - poručila je zanosna crnokosa ljepotica koju korona ne sprječava da ima odmor iz snova. Naime, fanove je za rođendan počastila videom u koje sjedi na rubu bazena u špilji, leđima okrenuta kameri, a na sebi nosi tek sićušne tange.

- Fantastično ili bombastično? - pitala je uz video koji je u sat vremena zaradio preko 20 tisuća pregleda. Fanovi nisu štedjeli na komplimentima.

"Najljepše tijelo na svijetu", "Prelijepa si", "Boginja", "Blago onom tko te snima i tko te ima", "Predivna guza" bili su samo neki od komentara ispod provokativnog videa. Nedavno je objavila fotku na kojoj je u prvom planu bila njezina bujna stražnjica, a najviše pažnje je ipak privukao komentar njezine majke Mirjane, koja joj je poslala poljupce

Nerijetko je i na meti zlih jezika, pa je tako nakon što je jednom objavila fotografiju pored crvenog Ferrarija dobila komentar od pratitelja koji ju je prozvao sponzorušom.

Ivana na komentar nije odgovorila, a nije ni otkrila u čijem je vlasništvu automobil pokraj kojeg se fotografirala. O njezinu privatnom životu ne zna se mnogo, a nedavno je u intervjuu za Večernji list otkrila da iza većine njezinih fotografija stoji njezin dugogodišnji dečko, arhitekt koji ne dijeli njezinu ljubav prema poziranju.

Ivana Knoll
1/10

“Većinu mojih fotografija on je snimio, a kad sam za neke fotografije u nedoumici objaviti ih ili ne, upitam njega”, rekla je Ivana koja je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske. Kako joj dizajnirati nije strano, prošlo ljeto rodio se CROkini, ekskluzivna linija ženskih kupaćih kostima.

 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sobrudolf
09:03 18.09.2020.

Hajde dobro, ako ovo vec moram trpjet, opet bolje ona nego Nives..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije