Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreći nema kraja

Stigla prinova! Marijana Batinić postala majka po drugi put

Marijana Batinić
Foto: Instagram screenshot
1/7
18.09.2020.
u 08:48

Drugo dijete RTL-ova voditeljica na svijet je donijela u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić u četvrtak je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet donijela djevojčicu, javlja Story.hr.   Voditeljici i njezinom suprugu, marketinškom stručnjaku Mateju Pašaliću, ovo je drugo dijete, a osim novorođene djevojčice kojoj još nisu otkrili ime zajedno imaju i petogodišnju kći Enu kojoj su povjerili zadatak da odabere ime mlađoj sestri.

Marijana Batinić
1/9

Prinovom se Marijana još uvijek nije pohvalila na društvenim mrežama, no ne sumnjamo da će novu članicu obitelji uskoro predstaviti svijetu i pratiteljima s kojima je bila u interakciji sve do dana kada je otišla u rodilište. Redovito ih je izvještavala o svim promjenama u trudnoći, a nedavno je bez imalo uljepšavanja progovorila i o onim manje lijepim stranama trudnoće o kojima se još uvijek rijetko govori. Pokazala je kako doista izgleda trudnoća i kroz kakve sve promjene žene, pa i ona, prolaze kroz trudnoću, a sve je dočarala i snimkom na društvenim mrežama koja prikazuje kako škarama reže jastuk.

"Objavila sam ovaj video jer mi se čini da se premalo priča o tegobama i emotivnim stanjima kroz koje žene prolaze u trudnoći. Čast iznimkama. To što nam je teško i progovaramo o tome ne znači da smo obijesne ili nezahvalne", napisala je Marijana, nakon čega je dobila brojne poruke podrške njezinih pratiteljica. "Nisam jedina i trebamo više progovarati o svemu što mame prolaze, kako u trudnoći, tako i nakon poroda. Lakše je kad znaš da nisi ni sama ni luda", poručila je svojim pratiteljicama.

Inače, da će ponovno postati majka Marijana je otkrila početkom godine, baš u jeku najveće pandemije koronavirusa. Zaraze se nije bojala, više ju je bilo strah, kako je tada rekla, ljudske gluposti i oglušivanje o upute Stožera za civilnu zaštitu te neodgovornost pojedinaca koja nas sve može skupo koštati.

- U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica. Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto. Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala... - poručila je sredinom ožujka voditeljica i to netom nakon što je privela kraju jedanaestu sezonu showa 'Ljubav je na selu', a par mjeseci kasnije voditeljsku palicu nove sezone 'Života na vagi' čije emitiranje uskoro kreće predala je iskusnoj trenerici Sanji Žuljević  za koju je sigurna da je njezina najbolja zamjena u trenucima kada će ona ponovno biti okupirana slatkim majčinskim mukama.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
sohnahoakasaa
16:09 18.09.2020.

Viš kak ti znaš kako tko živi, koliko mu treba i dal ima viška za druge. Onoliko koliko ona daje tebi ne bilo dosta. Ti želiš i trebaš nekoga tko će rintati za tebe trajno nositi na grbači....Isuse nekad smoo bili sretni jer je bilo dragih ljudi u čijoj blizini i njihovom glavom smo se mogli 'odmoriti'. A ti izazivaš žifčanoću i nevjricu

IM
imamohrvatsku
11:25 18.09.2020.

Ma divota. Jako mi je drago zbog gospođe koja se nakratko posvetila produženju vrste u pauzi između 2 big brothera. Želim joj svaku sreću a ne bi bilo loše da usreći i hrvatsku sirotinju koja će uskoro obnavljati njen nedavno kupljeni stan u centru Zagreba tako da ih oslobodi te obveze prema njoj budući da više nego solidno zarađuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije