Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javljanje uživo

Izjava HRT-ovog reportera oduševila policiju, iz MUP-a mu poručili: 'Petre, ulaziš u povijest'

Foto: Twitter
1/5
22.03.2020.
u 13:57

Tijekom izvještavanja o potresu HRT-ov reporter Petar Vlahov jednom je izjavom oduševio hrvatske policajce koji su mu se zahvalili putem društvenih mreža.

Snažan potres koji je jutros probudio Zagrepčane ostavio je strašne posljedice. Od ranog jutra novinari s terena izvještavaju o šteti koju je prouzročio potres magnitude 5.3 po Richteru. Za HRT je o ovoj vremenskoj nepogodi s terena izvještavao Petar Vlahov koji je jednom izjavom oduševio hrvatsku policiju. Zbog javne podrške koju im je pružio zahvalili su mu na svom službenom Twitter profilu.

- Ovo ću reći: zanima me tko će ikada nakon ovoga dana i nakon ovoga jutra u Hrvatskoj reći da ne treba ulagati u hrvatsku vojsku, u civilnu zaštitu i u policiju! - kazao je Vlahov tijekom javljanja uživo, a njegovu izjavu prenijeli su policajci na društvenim mrežama.

- Petre, ulaziš u povijest! - poručili su mu.

 

Ključne riječi

Komentara 19

ST
stimo
14:19 22.03.2020.

milijarde vam uzmu nevladine udruge istambulska i ostala gam....nitko se ne javi u zadnja dva tjedna

Avatar Damating
Damating
14:47 22.03.2020.

Kako tko će reći?! Pa oni koji sad bježe ili skriveni šute ili pametuju i samoreklamiraju se selfijima! Oni koji ni žlicu za drugog nisu digli ni pomaknuli...Iskoraci, Platforme, Babe, žabe, Prajdovci, AFŽ-eovke, Februarke i ostali, koji će biti prvi u redu kad se novci budu davati.

DU
Deleted user
15:06 22.03.2020.

Hrvatska ima preko 100 udruga koji sisaju novac iz proračuna,,raznorazni instant-geyevi ,januarke ,februarke ,žabe kreketače i kojekakvi filozovski lezilebovići..tome treba stati na kraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije