Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TORI PROTIV CANDY

Izdavačka utrka udovice i kćeri Spelling

03.12.2008.
u 13:57

Udovica i kći najvećega američkog TV-producenta Aaarona Spellinga ("Dinastija", "Beverly Hills 90120"), počele su preskakati jedna drugu u naporima da što prije izbace svoje knjige sjećanja na tržište. Nakon što je objavljeno da će se knjiga mame Candy Spelling "Stories From Candyland" pojaviti u knjižarama 14. travnja, datum izlaska kćerine knjige – "Mommywood" Tori Spelling – najednom je sa 28. travnja pomaknut dva tjedna ranije, baš na 14. travnja.

Tori Spelling, koja je svojom prethodnom debitantskom autobiografijom "sTORI Telling" čak dospjela na prvo mjesto Timesove ljestvice najprodavanijih knjiga, tvrdi da pomicanje datuma s njezinom mamom nema nikakve veze:
- Promjena datuma izlaska "Mommywooda" bila je odluka izdavača da bi se s glavnim maloprodajnim lancima ušlo u posebne pogodnosti povodom Majčina dana." (Majčin dan se u SAD-u slavi kad i u Hrvatskoj, na drugu nedjelju u travnju, što je ove godine 11. travnja.)

"Mommywood" je nastavak Torine autobiografije, u kojem opisuje – kao što se iz naslova vidi – kako izgleda biti majka u Hollywoodu. Njena se pak majka u svojim "Pričama iz Candylanda" koncentrirala na sitnice iz svog života: ljude koje je upoznala, događaje na kojima je bila i uopće kako je bilo živjeti kao supruga Aarona Spellinga i domaćica palače Spelling Manor, najveće privatne kuće u okrugu Los Angeles.

Majka i kći nisu baš u najsrdačnijim odnosima, ali izgleda da ovaj rat datumima nije nastao zbog nekih prljavština koje bi one iznosile jedna o drugoj u svojim sjećanjima, nego kao najobičnija trka za prestiž – koja će od njih dvije sa svojom knjigom prije stići do čitatelja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije