Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksanrin odabir

Izbor novih slugi izazvao smijeh kod farmera

farma
Foto: Nova TV
1/7
28.10.2015.
u 09:49

Izabrala sam sluškinju da napravim uslugu slugi- objasnila je Aleksandra svoj odabir

Iako su mnogi farmeri pretpostavljali da će Gazdarica Aleksandra staviti upravo Anamariju za sluškinju kako bi ju kaznila za vrijeđanje Anite, ona to ipak nije učinila. Njezin izbor pao je na Ivana i Saru što je izazvao smijeh kod farmera.

-Izabrala sam sluškinju da napravim uslugu slugi- kazala je Aleksandra prilikom imenovanja i dodala: -Donald i ja smo bili u onim sobama za sluge i proveli smo nezaboravne prijateljske trenutke i ja iskreno želim Sari i Ivanu da se bar upola tako zabave!

I Ivan i Sara spremno su prihvatili dodijeljene uloge. -U trenutku kada me Aleks odabrala za sluškinju osjećala sam se kao uvijek lijepo, lijep je dan, sunčan i ova njena odluka u meni ama baš ništa nije promijenila- izjavila je Sara koja na Aleksandru gleda kao i prvog dana kada je stupila na farmu. Ivan je rekao kako mu je drago da je sluga upravo zbog toga što nikada nije bio i kako ne bilo fer da neki farmer bude ponovno sluga, dok on nije bio niti jednom. Osim toga, drago mu je što će biti u izolaciji sa Sarom.

-Ovo mi je više dar nego neka kazna i ovo mi je sad iznenađenje, ugodno. Može biti da je prije ulaska na farmi vidjela nešto što je se svidjelo, pa je eto nas dvoje sparila- komentirao je Ivan.

Iako su se farmeri slatko nasmijali kada je Gazdarica objavila imena sluga, kasnije su ipak komentirali kako su im oboje dragi i kako će im biti teško izabrati između Sare i Ivana.
-Iskreno mi je žao što se nalazim u takvoj poziciji što ću morati dati šibicu jednom od njih dvoje. Da Ivan ode s farme to bi bila katastrofa. To je momak prevrijedan da se o njemu mogu knjige pisati- komentirao je Ivica. -Ne može se racionalno odrediti što je pravedno, a što nije. Sve ovisi s kojeg stajališta gledate. Za mene je ovo pravedna odluka- zaključila je Aleksandra.

Vidjet ćemo hoće li se ostvariti Gazdaričina želja i hoće li se iz Sarinog i Ivanovog prijateljstva možda roditi i nešto više. Farmere je posjetila gospođa iz Kamenskog i donijela im sašivene kostime za Noć vještica, a na njima će biti da te kostime dorade do kraja tako što će ih bojati i šivati.

>>Anamarija rigorozno kažnjena zbog napada na farmericu Anitu

>>Nakon ispadanja opleo po farmericama: Način na koji se te cure odnose nikada nisam vidio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije