Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAKRILA SAM SNIMKE

Sjećate li se Izabele? Evo gdje se skrivala sestra Danijele Martinović

Izabela Martinović
Foto: Hrvoje Jelavić
1/3
13.02.2018.
u 17:52

- Mislim da su svi došli u fazu kada se traže i zapitaju je li to pravi put. Treba li to raditi do kraja života bez obzira na to koliko to čovjek voli? Ali igrom slučaja mene je život vraćao na pjevanje koliko god sam ja pokušavala bježati -kazala je Izabela za INMagazin

Izabela Martinović prije 20 godina bila je pjevačica grupe Stijene, a svi još pamte hit "Znaj, volim te", kojeg je otpjevala na albumu "Obećanje". Sestra pjevačice Danijele godinama je živjela povučeno, a sada se vratila na estradu.

- Mislim da su svi došli u fazu kada se traže i zapitaju je li to pravi put. Treba li to raditi do kraja života bez obzira na to koliko to čovjek voli? Ali igrom slučaja mene je život vraćao na pjevanje koliko god sam ja pokušavala bježati. Maknula sam sve snimke, sakrila CD-ove, nisam gledala ni novine, i to je bila neka druga Izabela - rekla je pjevačica za InMagazin i dodala kako je ljudi još uvijek pamte po pjesmi "Znaj, volim te".

U godinama dok je pauzirala od glazbe radila je za nekoliko privatnih tvrtki. Iako je imala slobodnog vremena, kaže kako joj se prava ljubav još nije dogodila.

- Tu sam ti uvijek slaba, to baš ne ide. Ne znam možda sam komplicirana osoba - evo, priznajem. Onda malo djelujem strogo, onda me se neki i boje i onda ti se sve to spoji - rekla je Izabela i najavila pohod na top-ljestvice s pjesmom "Balada", koju je snimila s kolegom iz benda s kojim surađuje posljednje dvije godine.

Izabela Martinović
1/11

 

Komentara 1

KT
komen_tar
18:01 13.02.2018.

Skrivala se iza bela, hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije