Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prati trendove

Izabel Kovačić otkrila koja haljina našeg dizajnera joj je najdraža i objavila fotku koju dosad nismo vidjeli

Foto: Instagram
1/8
24.02.2021.
u 20:30

Riječ je o haljini koju je nosila na vjenčanju Sergija Ramosa i Pilar Rubio.

Sergio Ramos i Pilar Rubio vjenčali su se 2019. godine u Sevilli i među 500 uzvanika koji su bili pozvani na ovo glamurozno vjenčanje bili su i naš nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel koja se sada prisjetila tog dana jednom objavom na Instagramu. Poduzetnica koja sa svojom sestrom stoji iza brenda Lunilou objavila je video i fotografiju s vjenčanja Sergija Ramosa i prisjetila se veličanstvene haljine koju je odabrala za ovo vjenčanje.

- Jedna od mojih najdražih, zauvijek - napisala je Izabel uz ovaj video i fotografiju koju dosad nije objavljivala. Haljina koja joj je toliko draga ima potpis domaćeg dizajnera Ivana Alduka koji je odmah u komentaru napisao: Antologijska. Izabel je poznata po odličnom modnom ukusu i ova haljina joj savršeno pristaje, a voli modne dodatke pogotovo torbice s potpisom poznatih brendova. Prije mjesec dana objavila je fotografiju sa sinom dok su bili u šetnji Londonom i tada je nosila torbicu marke Bottega Veneta čija cijena iznosi oko 30. 000 kuna. Prije pet mjeseci postala je mama i kada je predstavljala nove proizvode svog brenda rekla je kako njezin svijet sada izgleda drugačije.

- Sada više nego ikad razmišljam o materijalima s kojima radimo u Lunilou jer sada po prvi puta i ja imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet. Sve naše kolekcije napravljene su od organskih materijala bez ikakvih kemijskih tretmana kako bi bili sigurni da smo dosljedni svojoj ekološkoj viziji i misiji. Jako sam sretna da smo uspjeli u ovim kompliciranim vremenima napraviti kompletnu home kolekciju koju smo eto sada i obogatili setovima posteljina za bebe. Uz posteljinu, kolekciji smo dodali i praktični organizer za dječji krevetić koji će svojom funkcionalnošću vjerujem pomoći u svim situacijama - rekla je Izabel.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije