Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDUĆA MAMA

Napokon stiže beba! Leoni Paraminski (41) ostvarila se velika želja nakon dugo godina

Foto: reuters
1/9
24.02.2021.
u 15:54

Naša glumica Leona Paraminski sa suprugom Tinom Komljenovićem 2014. godine je odselila u SAD. Nedavno je došla u Zagreb kako bi tu ostala duže vrijeme, nego inače.

Prije sedam godina domaća glumica Leona Paraminski (41) odselila je sa suprugom Tinom Komljenovićem u SAD, točnije u sunčanu Santa Barbaru gdje je nastavila graditi karijeru i predavati na fakultetu, a nedavni povratak u Hrvatsku, gdje se odlučila zadržati dulje vrijeme, imao je višestruki značaj.

Naime, zagrebačka glumica je za Gloriu otkrila da joj se ispunila dugogodišnja želja da ostane trudna, a kako ona i suprug nisu mogli zatrudnjeti prirodnim putem, iz Amerike je došla u Hrvatsku te se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji. Ispričala je kako se godinama suočavala s time da ne može ostati u drugom stanju, pa je progovorila o tom iskustvu želeći dati nadu i ohrabrenje svima koji prolaze kroz isto te istaknula da vjeruje da će sve proći u redu.

Inače je nedavno za InMagazin ispričala detalje vezano uz povratak u Hrvatsku, koji je uvijek neizvjestan, a pogotovo u doba pandemije.

- Jer nikad ne znam kad ću opet doći, pogotovo u ovim ludim vremenima. Neizvjesnije mi je kad točno idem nazad, zbog raznih lockdownova i karantena i ostalog. Malo ću ove godine dulje ostati da dočekam i ovdje sunce - rekla je glumica. 

Dok je živjela u Hrvatskoj zagrebačke zime nisu joj bile najdraže na svijetu, ali kako sad živi u Santa Barbari u kojoj zime gotovo da i nema veseli se ovoj promjeni temperature. 

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

- Prije nisam voljela zime u Zagrebu i bile su mi koma, nisam voljela zimu jer sam ljetno dijete, ali sad ju volim. Jednostavno zato što je u Kaliforniji uvijek toplo, uvijek isto vrijeme, sunce, baš mi paše ova promjena - kaže 41-godišnja glumica. Pandemija koronavirusa ostavila je posljedice i u filmskom svijetu i većina projekata je zasad na čekanju i Leona kaže kako u Hollywoodu trenutno rade samo najveće zvijezde. Dok je gluma na čekanju Leona se posvetila svom drugom interesu - pisanju scenarija i već ima tri napisana scenarija, a zanima ju i režija.

- Kao da je to negdje prirodno u ovom poslu, počne te privlačiti, jer toliko si ispred kamere, naučiš jako puno, tak da neke ljude počne privlačiti, mene je to počelo privlačiti radi rada sa studentima, ali sad ćemo vidjeti kaki će se to kod mene točno odigrati - rekla je buduća majka koja nam je u intervjuu nakon selidbe u SAD ispričala što joj nedostaje iz Hrvatske.

- Rakija, domaći pršut i kobasice. Dakle, domaća hrana, ali to je postao globalni problem, sve je manje toga, nažalost. Kapitalizam i industrija učinili su svoje, a mi smo to dopustili - kazala je tada i osvrnula se na život sa suprugom Tinom te je li došlo do promjene zbog selidbe.

- Potpuno. No to smo očekivali, ali i priželjkivali. Svakodnevno proživljavamo nove situacije, puno se družimo, izlazimo, idemo na izlete... Imam osjećaj da smo u Zagrebu živjeli ipak malo mirnije. Ovdje smo otvoreniji za nove stvari jer smo u novoj sredini. Proživljavamo za sada samo lijepa iskustva - istaknula je lijepa Leona koja se za Tina zaručila nakon dvije godine veze 2011. godine. Svoju vezu okrunili su brakom na karipskom otoku Saint Lucia u tajnosti te sudbonosno "da, uzimam" izrekli bez prisustva kumova, roditelja i obitelji.

Intimna ceremonija održala se 10. svibnja 2012. godine, točno u podne, a Paraminski je nosila vjenčanicu s potpisom Borisa Pavlina.

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:04 24.02.2021.

Pa, što je radila da je napokon dobila bebu?

KP
konzervativni_preporod
17:25 24.02.2021.

Koliko kilometraže ima nakon desetljeća "traženja sebe" i tko je (ne)sretni beta naivac koji misli da ne može bolje ?

HT
horvat.t
22:07 24.02.2021.

Kako je Hrvatska dobra kad treba besplatnu potpomognutu oplodnju a u USA bi to koštalo.... mogla je barem zahvalit poreznim obveznicima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije