Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Iza njih su razvodi i tragični životni događaji, a sada traže svoju srodnu dušu

Foto: RTL
13.06.2019.
u 07:00

“Ljubav je na selu” vraća se na ekrane. Pravu ljubav u 12. sezoni tražit će kandidati zanimljivih priča iz različitih krajeva Hrvatske.

Potraga za ljubavi ponovno se vraća na selo. Već dvanaestu sezonu zaredom RTL-ova dokumentarna emisija “Ljubav je na selu” spajat će usamljena srca diljem Hrvatske. Svoju srodnu dušu uz pomoć voditeljice Marijane Batinić tražit će jedanaestorica usamljenih muškaraca zanimljivih životnih priča iz različitih krajeva Lijepe Naše.

Među njima su i Ivica Jurjević iz Tinja pokraj Biograda na Moru, Hakija Špago iz Konjica, Josip Tratnjak iz Brda Cirkvenskog kod Sv. Ivana Žabna te Josip Vodička iz Požege.

Ispunio očevu želju
Svim onim ženama koje misle da je mlađe slađe zasigurno će za oko zapeti najmlađi kandidat nove sezone, 20-godišnji Josip Tratnjak. Iza ovog mladog farmera krije se tužna životna priča. U razmaku od samo nekoliko mjeseci Josip je ostao bez oba roditelja, a upravo se zbog oca odlučio prijaviti u show. – Tatina želja bila je da se prijavim jer on je želio da nađem djevojku koja će me voljeti, cijeniti i poštivati ovakvog kakav jesam. Da me sad vidi, bio bi jako ponosan – izjavio je Tratnjak koji je nakon smrti na imanju ostao živjeti sa starijim bratom.

Ovaj po zanimanju pomoćni kuhar na imanju uzgaja kokoši, patke, sadi kukuruz i ječam, a u slobodno vrijeme šeće psa ili pak pomaže susjedima na njihovim imanjima. Kad su djevojke u pitanju, nije mu pretjerano bitan izgled, no ipak postoji jedna stvar koja ga nikako ne može privući kod djevojaka.

Ne bih volio da ima piercing, to mi jako smeta – kaže Josip. Njegov 11 godina stariji imenjak dolazi iz samog srca Slavonije i vlasnik je OPG-a na kojem se brine o ovcama i svinjama. Josip Vodička ponosan je i na svoj šljivik za koji ističe da je najveći u njegovoj županiji, no najponosniji je na svojeg šestogodišnjeg sina. Iako iza sebe već ima jedan brak, Josip nije izgubio vjeru u ljubav, a ženu svog života odlučio je pronaći upravo uz pomoć showa. Buduća Josipova partnerica mora biti nekoliko godina mlađa od njega, srednje građe i visine, i to bi bila, kaže Josip, idealna žena s kojom bi mogao osnovati obitelj. Strastveni je bajker, a to mu, kaže, predstavlja duševnu hranu i mir. Kad nije na dva kotača, može ga se vidjeti i u vatrogasnom vozilu s obzirom na to da je i član lokalnog DVD-a. Kao svoje vrline ističe to što je vrijedan, zabavan i društven, a mana mu je to što previše radi. Nadamo se da mu to kandidatkinje koje će ga pokušati osvojiti ipak neće uzeti za zlo.

Traži se crnka
Čari bračnog života na svojoj je koži okusio i 32-godišnji Ivica Jurjević iz Tinja. Ovaj lučki radnik i poljoprivrednik u braku je bio šest godina, a otac je i dvoje djece. – Bivša žena dovodila je dečke u kuću dok sam radio – otkrio je Josip. Uvjeren je da će u showu pronaći temperamentnu i vatrenu crnku s kojom će provesti ostatak života. Najbitnije mu je da mu buduća partnerica prihvati djecu, a Ivica kaže da će zauzvrat osim ljubavi dobiti more, disko i povremene izlete u sijeno. Za to vrijeme djecu će čuvati majka i baka, kako kaže Jurjević. Jedan od kandidata koji će zasigurno privući pozornost nježnijeg spola je i Hakija Špago, 41-godišnjak iz Konjica koji se bavi iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve.

Iako za sebe kaže da je otvorena i komunikativna osoba, nakon kraha osmogodišnje veze povukao se u sebe. Bitno mu je da žena ima svoj stav, da je iskrena, mlađa te da je približno njegove visine. Ako k tome gaji ljubav prema životinjama, za Hakiju koji se brine o kozama i jarićima to će biti pun pogodak. Ovaj osebujni kandidat poučen vlastitim iskustvom otkrio je i neke ljubavne trikove, a mnoge će iznenaditi i njegov odgovor na pitanje koji je najbolji afrodizijak. – Kozje mlijeko! Nisam ga osobno često koristio, imam osjećaj da mi još ne treba – u punoj sam kondiciji! – sa smiješkom kaže ovaj nepopravljivi romantik. Želite li se i sami u to uvjeriti, još nije kasno. Svom omiljenom farmeru pošaljite ljubavno pismo jer možda se upravo među ovim kandidatima krije vaša srodna duša.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije