Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenila se

Sjećate li se nje? Ovako danas izgleda Anja iz 'Ljubav je na selu'

Foto: RTL
1/5
24.04.2019.
u 15:52

Anja Boronjek bila je beskrajno, a neki čak tvrde i opsesivno zaljubljena u farmera Alojza Kanceljaka. Tri godine nakon emisije koja ju je proslavila, Anja izgleda nešto drugačije, a ako je suditi po Facebooku, na toj društvenoj mreži stoji da je zaljubljena i u vezi od siječnja.

Nije tajna da smo kroz show 'Ljubav je na selu' upoznali više osebujnih i zanimljivih likova. Anja Boronjek, jedna je od onih koje su mnogi zapamtili.

Bila je beskrajno, a neki čak tvrde i opsesivno zaljubljena u farmera Alojza Kanceljaka. Tri godine nakon emisije koja ju je proslavila, Anja izgleda nešto drugačije, a ako je suditi po Facebooku, na toj društvenoj mreži stoji da je zaljubljena i u vezi od siječnja.

Na posljednjoj fotki koju je tamo objavila stoji citat: "Ako gledamo sve kroz oči ljubavi, u svemu ćemo vidjeti ljubav".

Foto: Facebook screenshot

Alojz je već neko vrijeme u sretnom braku s Monikom iz Budinšćine s kojom je prošle godine dobio kćerkicu Luciju.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Grunf
Grunf
16:33 24.04.2019.

jel to muško ili žensko?!

ZI
zip123
19:11 24.04.2019.

Sta je ovo,majko mila?😳

Avatar Neobavezno
Neobavezno
18:12 24.04.2019.

''Ovako danas izgleda'' uopce neizgleda!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije