Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegao smrt

Iz knjige o Beatlesima: Ringo Starr umalo poginuo kad je bio beba

ringo starr
pixsell
08.06.2011.
u 15:56

Kada su Hitlerovi avioni 1940. godine bombardirali liverpoolsku luku, Ringo je imao tri mjeseca. Na kuću koja se nalazila pored doma njegovih roditelja pala je bomba, a obitelj je preživjela jer se sakrila u podrum.

Nedavno je objavljena knjiga “Liverpool Blitzed: Seventy Years On” britanskog povjesničara Neila Holmesa o životu popularnog člana benda “Beatlesi” Ringa Starra. Ringo Starr rođen kao Richard Starkey živio je u Liverpoolu kada su Hitlerovi avioni 1940. godine napali Englesku i bombardirali liverpoolsku luku.

Ringo se te godine rodio i imao je svega tri mjeseca kada je počelo bombardiranje. Na kuću koja se nalazila pored doma njegovih roditelja pala je bomba, a obitelj je preživjela jer su se sakrili u podrum. Ringova majka izjavila je da su bili zatrpani gomilom otpadaka.

Slavni bubnjar na sreću je preživio. Kasnije je imao još više sreće kada je zamijenio bubnjara Petea Besta te počeo svirati s Beatlesima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije