Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon ispadanja

Ivana: Žiri nije tako strašan kao na TV-u, puno sam naučila od njih

Masterchef
11.05.2011.
u 23:15

Iako je završila natjecanje, 29-godišnjakinja se nada da je tek na početku te da je čekaju poslovne ponude i divna prijateljstva. Tijekom showa najbolja je bila s Teom s kojom će se nastaviti družiti

Najnoviji izazov – test opterećenja završio je pogubno za jednog kandidata. Iz showa Nove TV, Masterchef, zbog slastice Krokenbuš ispala je 29-godišnja Ivana Đokić iz Čapljine.

– Nastavljam sa svojim životom i odmorit ću se – reakcije su bivše natjecateljice. Svoje umijeće – reckanje, sjeckanje, miješanje i kuhanje – odsad će primjenjivati doma pripravljajući obroke mami i djedu.

– Ali kako ću raditi bez žirija? Nedostajat će mi njihovi savjeti i adrenalin koji su izazivali kod nas – priznaje Ivana. Od Mate Jankovića, Toma Gretića i Radovana Marčića, kaže, nikad nije čula nijednu grubu riječ te će joj jako nedostajati.

– Ma nisu uopće tako strašni kao na televiziji. Divni su! Mnogo sam naučila od njih – priznaje 29-godišnjakinja koja svoju budućnost planira temeljiti na kuhanju.

– Oduvijek dobro kuham, a sad sam svoja znanja još bolje zaokružila. Vježbat ću i natjecati se sama sa sobom da se još bolje usavršim jer me, vjerujem, uskoro čekaju i neke poslovne ponude – iskrena je djevojka iz Čapljine. Karijeru možda nastavi u nekom drugom gradu ili državi, baš kao i njezina najbolja prijateljica iz showa – Tea Đukić. Djevojke su postavile dobre temelje za dugogodišnje druženje. Obećale su jedna drugoj kako će se redovito posjećivati.

– Posjetit ću je u Singapuru – otkriva Ivana. S Teom iz “dalekog svijeta” zbližila se najbolje od svih pa joj nije bilo žao što je poslije nje i ona napustila show.

– Bilo mi je teško kad je izišla jer se u kući već stvaraju grupice, a ja sam imala samo Teu – tvrdi.

Ključne riječi

Komentara 3

TM
trade_mark
21:47 11.05.2011.

nitko nije ni posumnjao da je žiri strog. na telki se bolno kuži koliko je usiljena i forsirana njihova strogoća, i to zato jer neka budala od producenta smatra da to tako mora biti. bilo bi puno ljepše i zabavnije pustiti ljude da budu prirodni, onakvi kakvi jesu pa bi i emisija bia puno kvalitetnija, ugodnija i zabavnija. ovako nije ništa drugo nego parada usiljene strogoće i glumatanja. šteta, a emisija ima potencijal. i btw. nanut definitivno nije dobro rješenje za ovakav koncept emisije. uzmite neku prirodnu i dobroćudnu osobu. ah da, .. takvih nema među našim selebritijima.

CA
cassie
21:57 11.05.2011.

Objavili tko je ispao, a Masterchef nije ni počeo još!

PU
pumbica
16:21 12.05.2011.

Mastercef je propali šou.Jer kako neko koji zna samo jaje speć?Može biti master?Ljudi uče godinama i jedva dođu do te titule,a ovi?Kako.Bolja im je bila farma nego taj šou.Ta trojca koja su neki masteri i koji ocjenjivaju.Izgleda da su zalutali i šou.Pogotovo Radovan.Ovi dvojca barem znaju kuhat,a Radovan?Šta on zna samo jesti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije