Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikome nije jasno

Ivana Paradžiković već tri tjedna ne vodi 'Provjereno', a došlo je do promjene i na uredničkoj poziciji

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
05.05.2021.
u 10:15

Četvrtkom zadnja tri tjedna gledatelje pozdravlja Ema Branica, a urednički se na emisiju potpisuje Mato Barišić. Novu TV pitali smo zašto je došlo do ovih promjena, ali odgovor još nismo dobili.

Svakog četvrtka emisija "Provjereno" na Novoj TV razotkriva afere i donosi nam priče kojima pokazuju pravu situaciju u našem društvu i već godinama svakog četvrtka gledatelje pozdravlja i emisiju vodi Ivana Paradžiković. Međutim, zadnja tri tjedna to nije tako i umjesto Ivane voditeljski posao obavlja reporterka "Provjerenog" Ema Branica, a urednički se na emisije zadnja tri tjedna potpisuje Mato Barišić. Razna su nagađanja oko ovakve iznenadne promjene pa smo zamolili Novu TV da nam odgovori zašto su Ema Branica i Mato Barišić dobili nove uloge i je li se promijenio status i radni odnos Ivane Paradžiković na Novoj TV, ali zasad još nismo dobili njihov odgovor.

Svoj radni staž na Novoj TV Ivana Paradžiković počela je 2003. godine i od 2009. godine vodi, a nešto kasnije i uređuje emisiju "Provjereno". Tijekom pandemije koronavirusa redakcija je samo jednom cijela završila u samoizolaciji i emisiju su uspjeli odraditi od kuće. Bilo je to u listopadu prošle godine kada je Ivana na Facebooku objasnila što se događa, ali ovaj put, kad se nije pojavila na ekranu, nije stiglo nikakvo objašnjenje.

– Dobra večer, ja sam Ivana Paradžiković, a vi gledate Provjereno. Već 13 godina svakoga četvrtka ulazim u vaše domove, red bi bio da i ja vas pozovem u goste. Pa... Dobrodošli u moj dom. Iz njega vam se javljam jer je cijela redakcija završila u samoizolaciji. Kolegica Ana Malbaša i naš producent Domagoj Grbeš pozitivni su na COVID-19, pa smo svi – odgovorni kakvi jesmo – ostali doma. Njih dvoje će, nadamo se, biti dobro. A mi smo doskočili situaciji u kojoj smo se našli i uspjeli odraditi svoj posao – napisala je tada Paradžiković.

Komentara 9

PA
Pahor
11:22 05.05.2021.

Cackala je po temama po kojima nije smjela. Hr sume, zicara itd. Umjesto da je nagrade smijenjena je. Strasno

JI
Ja i Ja
10:52 05.05.2021.

Od trenutka kada se drznula dirnuti u kriminalnu organizaciju zvanu Hrvatske šume njena karijera je bila završena....

WA
warbreaker
10:42 05.05.2021.

Sve su tv kuće zapravo plaćenici. I kad gazda kaže da neki prilog ne ide, a ti imaš moralni integritet, nestaneš bez riječi. Toliko o neovisnom novinarstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije