Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPUTOVALA NA MORE

Ecija Ojdanić (46) oduševila novom fotografijom, pozirala u majici koja otkriva trbuh

Foto: Instagram
1/9
05.05.2021.
u 08:00

Svoju figuru glumica najviše duguje trčanju, ali i redovitom vježbanju. Novom fotografijom na kojoj je pozirala pokraj mora glumica je oduševila trbušnjacima.

Domaća glumica Ecija Ojdanić (46) često objavljuje fotografije na kojima se vidi da je u formi, a mnogi najviše primjećuju da izgleda odlično za svoje godine. Ecija u 47. godini i dalje redovito vježba i trči.

Glumica je na svojem Instagram profilu otkrila da je trenutačno u Dubrovniku, a podijelila je još nekoliko fotografija na kojima je pratitelje očarala izgledom u prozračnoj bijeloj haljini.

Svoju figuru glumica najviše duguje trčanju, ali i redovitom vježbanju. Novom fotografijom na kojoj je pozirala pored mora glumica je oduševila trbušnjacima. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Sanjam o danu kad maskice neće biti niti oko ruke", napisala je Ecija pored fotke na kojoj pozira u kratkom bijelom puloveru i plavoj suknji s visokim prorezom u kojoj je pokazala i noge.

Oduševljeni pratitelji pisali su joj mnoge komplimente na račun izgleda.

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 8

KU
kuramela
13:43 05.05.2021.

Pokazala trbuh, oh, izvrsna vijest, oh, taj krasni trbuh,divno !

DU
Deleted user
13:00 05.05.2021.

divan članak i fotografije (mada lažne). duhovno sam obogaćen

Avatar IvanR
IvanR
14:18 05.05.2021.

Svršio od sreče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije