Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila vijest

Ivana Paradžiković otkrila: 'Prvi put u životu sam bila nezaposlena, bilo me strah'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/14
28.09.2021.
u 14:26

"Prvi put u životu bila sam... nezaposlena. Na burzi. Od svoje 18. ja radim!", započela je.

Novinarka i voditeljica Ivana Paradžiković na svojem je Instagram profilu objavila fotografija na kojoj pozira u odijelu, a naznačila je i da se nalazi u uredu. Fotografiju je upotpunila dužim opisom u kojem je ispričala kako se osjećala zadnjih nekoliko mjeseci kada je po prvi puta bila nezaposlena. 

"Prvi put u životu bila sam... nezaposlena. Na burzi. Od svoje 18. ja radim!", započela je. Zatim je objasnila da je u početku radila i nekoliko poslova paralelno.

"Dizanje u pet, pa odlazak u tiskaru, popodne televizija, navečer u garderobi na partyjima... Znalo se dogoditi i 48 sati bez sna... Samo s posla na posao. S posla na posao", otkrila je Paradžiković. "Nakon 18 godina staža, pred svoj 40... Ja sam nezaposlena! Srijemica u meni je doživljavala horor života. Odrasla i odgojena u obitelji gdje je rad jedina valuta koja se cijeni i poštuje. Težak, mukotrpan rad. Ništa preko noći i ništa lagano", ispričala je novinarka.

"Treba platiti kredite, treba živjeti, preživjeti...Bilo me strah. Priznajem to. 'Čile...piči, ne žali, makar sutra ležali' - u glavi mi se vrtjela rečenica koja me definirala, koju je tata znao izgovarati u teškim vremenima, jer vremena su bila teška. Pičila sam. Nisam žalila", napisala je te otkrila da je u igri imala tri opcije, a da je jedna od njih bila otići raditi kao čistačica u hotelu kod prijateljice u Švicarsku. "Par mjeseci, dok ne smislim što ću. Svaki posao je posao. Raditi nije sramota", kazala je te dodala da je život opet bio dobar prema njoj te da je danas dan kada slavi.

"Upravo sam potpisala ugovor sa zavodom za zapošljavanje. Na temelju poslovnog plana država mi je odlučila dati vjetar u leđa, pogurati me da si nabavim opremu, da mogu raditi ono sto volim, ono sto najbolje znam! U cijeloj toj birokratskoj zavrzlami, administraciji, formularima i dokumentima, upoznala sam masu divnih ljudi; ljudi koji su me pomagali savjetom, ohrabrenjima. Svi oni cine sustav. Sustav koji tako često kritiziramo, gazimo, a gotovo nikad ne hvalimo", otkrila je Paradžiković. "Danas, kada slavim novi početak, želim zahvaliti svim tim ljudima na šalterima, prvoj liniji naše frustracije, adresama koje uglavnom dobiju sve najlošije od nas. Hvala vam. I hvala ti živote. Stari bi bio ponosan", zaključila je te dodala da je spremna.

U komentarima su joj pratitelji poželjeli sreću. "Sretno dalje!", jedan je od komentara. "Bravo", poručilo joj je nekoliko pratitelja. "Svaka čast", još se nalazi među komentarima. "Samo naprijed", poručila joj je jedna osoba.

Inače,  nakon što je Paradžiković otišla s Nove TV i emisije 'Provjereno' čije je zaštitno lice bila, otkriveno je da će raditi na novom news kanala na sličnoj emisiji. "Naravno da ću vam vrlo rado dati izjavu kada za to bude vrijeme", odgovorila nam je ljubazno novinarka početkom mjeseca na upit nakon što je otkrivena ova informacija.

VIDEO>>Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Member berries
Member berries
14:50 28.09.2021.

Ajde odfakajte više vi i ona. ...uzgredbudirečeno, neki zbilja i rade od svoje 7 godine.. na poljoprivredi recimo. To što ona "radi" nije rad.

LI
liliZG
15:17 28.09.2021.

sad sam još više zbunjena, u medijima sve je bilo prezentirano na način, ja otišla sa NOVA TV, u nove radne pobjede jer je bilo vrijeme za nove izazove,... znači , istina je zapravo da je dobila otkaz na NOVA tv..... ..i hvala vam, sada kada znamo istinu ne morate više pisati o njoj, hvala vam...

DM
drazen.muhvic
14:57 28.09.2021.

Toliko je bila u strahu za svoju egzistenciju da se počela naslikavati u badiću. Sva sreća država joj je pomogla, pa nije morala snimiti filmić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije