Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Hollywoodska glumica hrvatskih korijena čeka prvo dijete

Foto: Boris Ščitar
1/5
01.02.2018.
u 09:05

Glumica Ivana Miličević na Instagramu se pohvalila kako će roditi dječaka, a termin joj 30. travnja.

Hollywoodska glumica hrvatskih korijena, Ivana Miličević na Instagramu je podijelila sretnu vijest da očekuje bebu.

Na ovoj društvenoj mreži napisala je kako je upravo gotova sa snimanjem pete sezone serije "100" i dodala je fotografiju na kojoj joj se vidi trudnički trbuh. Otac njenog djeteta je navodno glumac Antony Starr. 

- Trudna sam, rodit ću dječaka, a termin je 30. travnja - napisala je Ivana na Instagramu i odmah su uslijedile čestitke njenih vjernih obožavatelja. 

 

 

Njena obitelj je emigrirala u Ameriku kada je Ivana imala pet godina i glumom se počela baviti nakon srednje škole. Velika je prijateljica s Charlize Theron, a u  Hrvatsku se vraća gotovo svake godine kako bi posjetila obitelj u Zagrebu, a njen hrvatski je izvrstan. Imala je zapažene uloge u televizijskim serijama, a proslavila se serijom "Banshee" u kojima je imala eksplicitne scene seksa. 

1/13

Komentara 2

AD
adler77
13:31 01.02.2018.

Ista Cameron Diaz jeba ih ja obe

Avatar mudaa
mudaa
09:56 01.02.2018.

Ivana Miličević, je skotna !! Hvala na informaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije