Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša najvatrenija navijačica

Ivana Knoll u minijaturnoj opravici pratila finale Lige prvaka, a imala je i opasnu konkurenciju

Manchester City v Internazionale - UEFA Champions League - Final - Ataturk Olympic Stadium
Foto: Paul Terry
1/14
11.06.2023.
u 13:35

Osim Ivane Knoll na ovom događaju okupili su se i brojni drugi influenceri, a čini se kako je naša najvatrenija navijačica imala opasnu konkurenciju iz susjedne Italije.  Naime, pozornost je privukla Talijanka Paula Saulino.

Sinoć je na rasporedu bilo finale Lige prvaka u kojem su snage odmjerili Manchester City i Inter Milan. Klub s Otoka odnio je titulu te pobijedio s 1:0, a ovaj veliki sportski događaj nije propustila niti naša najvatrenija navijačica. Naime, Ivana Knoll, koja je poznata pod ovim nadimkom, cijelu utakmicu pratila je s tribina na Ataturk stadionu u Istanbulu, a svojim se pratiteljima javila i na društvenim mrežama.

Ivana je pokazala za koju se modnu kombinaciju odlučila te podijelila fotografije. Knoll je nosila bijelo-crvenu minijaturnu opravicu, a morala je istaknuti i naše prepoznatljive kvadratiće koji su se mogli vidjeti na njezinim čarapama i na dijelu topa. Svoju dugu tamnu kosu je blago uvila, a na usnama je nosila crveni ruž. 

Osim Ivane Knoll na ovom događaju okupili su se i brojni drugi influenceri, a čini se kako je naša najvatrenija navijačica imala opasnu konkurenciju iz susjedne Italije.  Naime, pozornost je privukla Talijanka Paula Saulino. Ona je na ovaj događaj došla u minijaturnom žutom kompletu kojim je istaknula svoj dekolte. Svoju dugu kosu, također, je blago uvila, a na licu je imala decentnu šminku. 

Podsjetimo, naša Ivana se prije nekoliko dana javila pratiteljima na Instagramu gdje je objavila golišavi video u kojem je uskočila u rozi korzet u kojem se zavodljivo izvijala ispred kamera, a pored snimke je kratko napisala: 

- Čudna djevojka. U opis je stavila i pjesmu naziva 'Savršena djevojka'. 

Dodajmo da je Ivana donedavno bila u Miamiju, a potom se vratila u Europu. Prvo je posjetila Zagreb, a sada, nakon što će provesti četiri dana u Istanbulu, uputit će se u Rotterdam kako bi podržala naše 'vatrene' u polufinalu Lige nacije.

VEZANI ČLANCI:

Ivanu je proslavilo pojavljivanje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru kada su hrvatski nogometaši osvojili brončanu medalju i prikupila je pozamašan broj pratitelja.  Na društvenim mrežama sada ima više od 3,3 milijuna pratitelja, a tamo često dijeli sadržaj u kupaćem kostimu te minijaturnoj opravici.

Dodajmo da je Ivana uživala i u društvu brojnih poznatih u Americi. Prvo je tulumarila s Jamiejem Foxxom, i  Drakeom, a početkom godine dobila je i pozivnicu na tulum na kojemu su bile zvijezde i razni modeli. Pozivnicu je dobila od holivudskog glumca Leonarda DiCaprija. Oskarovac je organizirao zabavu u jednom restoranu u Miamiju.  Na partyju je bila i manekenka Rebecca Donaldson koju su ranije povezivali s bivšim suprugom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom, te njena kolegica Lilia Weddell.

VIDEO Urban grlio obožavatelje, a onda je netko u publici na kratko ostao bez mobitela

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblacni
09:57 14.06.2023.

Zemljo, otvori se! Ni pastetu vise ne smijem otvoriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije