Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva problem

Ivana Kindl otvoreno progovorila o svojoj depresiji

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
26.04.2019.
u 07:00

Priznaje da u jednom periodu nije mogla ni jesti ni hodati i pomišljala je i na ono najgore. Tada je shvatila da joj treba stručna pomoć i otišla je psihijatrici.

Pjevačica Ivana Kindl otvoreno je progovorila o svojoj depresiji i kako se borila s njom. U novom broju Glorije ispričala je kako ju je prošle godine, nakon što je napunila 40 godina, obuzela tuga i crnilo te je neprestano plakala.

Priznaje da u tom periodu nije mogla ni jesti ni hodati i pomišljala je i na ono najgore. Tada je shvatila da joj treba stručna pomoć i otišla je psihijatrici.

– Porazgovarale smo, a ona mi je prepisala antidepresive, kombinaciju dva lijeka koji se uzimaju svakodnevno. Nakon pola godine počela sam osjećati pomake, a nakon godinu dana pravo poboljšanje. Više nemam mračne faze, strahove da će se nešto loše dogoditi, a i smrt bliskih osoba lakše prebolim – rekla je.

Kaže da su joj u tom procesu terapije pomogle i energetske masaže na koje je redovito išla u zagrebački Health Centar, ali pomogla joj je puno i ljubav prema mačkama. Ima tri mačke, a brine se i o brojnim mačkama u susjedstvu.

Pogledajte gdje su su danas nekada poznate dance zvijezde naše glazbene scene

Ključne riječi

Komentara 4

RE
redo
07:14 26.04.2019.

Hvala Bogu da si se izliječila. To je ozbiljna bolest. Patio sam od nje. Ne daj Bože nikome. Naravno, ima puno težih bolesti, ali kada sa glavom ne štima, teško je. Jako teško.

DU
Deleted user
07:55 26.04.2019.

Gdje su prijatelji/ce u takvim trenucima?

ŠT
ŠTOREKONEPOREKO
10:13 27.04.2019.

Svima nam se to može desiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije