Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Ivana Kindl otvoreno progovorila o svojoj depresiji

Priznaje da u jednom periodu nije mogla ni jesti ni hodati i pomišljala je i na ono najgore. Tada je shvatila da joj treba stručna pomoć i otišla je psihijatrici.
26. travnja 2019. u 07:00 4 komentara 4582 prikaza
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Pjevačica Ivana Kindl otvoreno je progovorila o svojoj depresiji i kako se borila s njom. U novom broju Glorije ispričala je kako ju je prošle godine, nakon što je napunila 40 godina, obuzela tuga i crnilo te je neprestano plakala.

Zvijezde pjevaju Krešimir i Ivana u polufinalu oprostili su se od showa

Priznaje da u tom periodu nije mogla ni jesti ni hodati i pomišljala je i na ono najgore. Tada je shvatila da joj treba stručna pomoć i otišla je psihijatrici.

prve ljubavi Ivana je bila zaljubljena u Olivera, a Ćiri je srce slomila - časna sestra!

– Porazgovarale smo, a ona mi je prepisala antidepresive, kombinaciju dva lijeka koji se uzimaju svakodnevno. Nakon pola godine počela sam osjećati pomake, a nakon godinu dana pravo poboljšanje. Više nemam mračne faze, strahove da će se nešto loše dogoditi, a i smrt bliskih osoba lakše prebolim – rekla je.

Intervju Ivana Kindl: Treba se znati zdravo posvađati, u tome je nekad čar

Kaže da su joj u tom procesu terapije pomogle i energetske masaže na koje je redovito išla u zagrebački Health Centar, ali pomogla joj je puno i ljubav prema mačkama. Ima tri mačke, a brine se i o brojnim mačkama u susjedstvu.

Pogledajte gdje su su danas nekada poznate dance zvijezde naše glazbene scene

RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • redo:

    Hvala Bogu da si se izliječila. To je ozbiljna bolest. Patio sam od nje. Ne daj Bože nikome. Naravno, ima puno težih bolesti, ali kada sa glavom ne štima, teško je. Jako teško.

  • tomislav32:

    Gdje su prijatelji/ce u takvim trenucima?

  • ŠTOREKONEPOREKO:

    Svima nam se to može desiti