Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prve ljubavi

Ivana je bila zaljubljena u Olivera, a Ćiri je srce slomila - časna sestra!

Foto: Žarko Bašić, Boris Scitar/Pixsell, Vecernji list
10.11.2018.
u 18:50

Da ljubav boli, pogotovo prva, uvjerili su se svi – a također im je zajednička sjeta koja izvire iz iskustava.

Sjećate li se svoje prve ljubavi? Vjerojatno da, baš kao i naše zvijezde koje su odlučili podijeliti svoje priče s nama. Da ljubav boli, pogotovo prva, uvjerili su se svi – a također im je zajednička sjeta koja izvire iz iskustava.

Ivana Kindl

Sjećam se 80-ih, djetinjstva koje je bilo bezbrižno, puno mašte i igranja. Sjećam se i prvih simpatija. Kad sam imala 10 godina, Sviđala sam se jednom Tihomiru, susjedu, bio je dobar i drag prema meni. Prvi dječji poljubac u usta, ne francuski, dogodio se s njim. A onda sam ugledala Gorana. Samozatajnog crnokosog Gorana. Počela sam se družiti s njegovom sestrom ne bih li mu bila bliže. Često sam kružila oko njegove zgrade biciklom, kad bih ga susrela, uvijek se činio sramežljivim.

Ja sam isto bila sramežljiva i nisam znala kako mu dati do znanja pa sam ga često pratila. Mislim da je definitivno tako skužio. Ostao mi je tiha patnja jer nisam s njim uspjela zbog međusobne sramežljivosti postati ni prijatelj.Poslije se nikad nismo sreli. U tinejdžerskoj fazi, kao uragan srce mi je pomeo plavooki i dugokosi Oliver za kojim sam izgubila glavu. Bilo je to moje prvo tinejdžersko zaljubljivanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kindl OFFICIAL (@ivanakindl) on

Domenica Žuvela

Bilo je to davno – krajem vrtića i početkom škole. To su one početne simpatije koje se pogledima izbjegavaju i negiraju apsolutno sve što se tiče te osobe. Tako je bilo u početku, a kasnije smo čak dijelili školske klupe. Zanimljivo je da smo se oboje godinama simpatizirali iako to nismo htjeli tada priznati. Danas kada se sretnemo, uvijek se tome smijemo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on

Minea

Uvijek se s osmijehom prisjećam prve ljubavi, kažu da se ona nikada ne zaboravlja i zaista je tako. Jedno ljeto brat i ja smo prvi put išli na more bez roditelja, u Novi Vinodolski. Djed i baka su pazili na nas, ali oni su bili puno popustljiviji i mogli smo ih lakše uvjeriti u sve što smo željeli te je tako bilo i s izlascima iz kuće. On se zvao Tomislav. Pamtim sve vezano uz njega, a kako i ne bih kada sam imala osjećaj da ga volim najviše na svijetu od trenutka kada sam ga ugledala.

Prvih dana sramežljivost je odradila svoje i nije bilo hrabrosti ni s jedne strane za prvi korak. Jednu večer, kad je cijelo društvo bilo uz more i gitaru, jednostavno se dogodio taj prvi korak... primio me za ruku i držali smo se tako cijelu večer. Otpratio me kući i tu se dogodio taj prvi čuveni poljubac. Srce mi je luđački lupalo, nisam znala kud bih s rukama, što napraviti, kamo gledati – ali bilo je savršeno! Tu noć nisam oka sklopila, a najtužniji dan je bio povratak u Zagreb. Preplakala sam cijeli put i još se sjećam te “boli” koja me je držala danima.Tomislava sam viđala idućih ljeta, simpatije su bile obostrane, no s godinama naravno da je svatko krenuo svojim putem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Nada Abrus

U to vrijeme sam pohađala gimnaziju . Nisam razmišljala o ljubavi. Dok se u pauzi snimanja nije pojavio On. Visok, divne figure, crnokos, plavook, šarmantan, nešto stariji, samozatajan, moj sugrađanin s pariškom karijerom manekena. Zaljubila sam se! Otišli smo u Pariz, gdje su mi u modnoj agenciji ponudili i ugovor. No odgodila sam to. U međuvremenu sam započela s pripremama za prijemni na Akademiji, on je otišao za Pariz, a ja za Zagreb. No prijateljstvo je ostalo te se i dandanas veselimo susretu.

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva

Ćiro Blažević

Imao sam četrnaest godina i bio sam zaljubljen u časnu sestru. Bio sam ministrant i veselio sam se svakoj nedjelji kad ću ugledati njezino prelijepo lice. Kad sam smogao hrabrosti priznati joj osjećaje, rekla mi je „da će me Bog kazniti“ i da „bježim da me ne vidi“. Mladog Miroslava njezine su riječi toliko pogodile da je prerezao vene, a ožiljci se vide i dandanas.

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon prekida.

Komentara 4

ZN
Znakovljenagrbu
16:11 11.11.2018.

Ćiro blefira. Tko vjeruje da časna govori da će Bog kazniti, jer - Bog ne kažnjava, nego opominje. Ljudi snose posljedice svojih grijeha. Bog nema ništa s time. Dao nam slobodnu volju...

SA
sargu123
19:03 10.11.2018.

Ćiro, zašto nisi pomogao toj časnoj da spozna normalan život?

NA
narcis660
21:39 10.11.2018.

Puklo nebo iznad grada ja baš tada mili Bože prvu ljubav sretoh tu na ulici ,mokru do kože ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije