Naslovnica Showbiz Estrada

Evo kako je Lidija Bačić odgovorila na napad Ivane Kindl

- Jako cijenim Ivanu, ali dovedena je u situaciju da je netko na TV pita da li sam skrenula u žanr gdje mi ne treba vokal. Samo netko tko ne razumije raspone mojih novih pjesama i zahtjevnost par koncerata tjedno može zaključiti da mi ne treba glas - kazala je Bačić.
13. studenoga 2018. u 21:20 25 komentara 24271 prikaza
Foto: PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Pjevačica Ivana Kindl sinoć je gostovala na N1 televiziji u Pressingu Petra Štefanića. Osim o svojoj karijeri govorila je ui o stanju na hrvatskoj glazbenoj sceni, a posebno je spomenula Lidiju Bačić. Kazala je kako joj je žao što je Lidija skrenula u žanr u kojem glas nije potreban. 

Ivana Kindl BUDI MI BLIZU Ivana Kindl zablistala u novom videu u haljinama Ivice Skoke

- Znam Lidiju još iz Perli, super je vokal. Žao mi je što je otišla tim putem - kazala je Kindl  i dodala da  "dobri vokali moraju držati do sebe".

- U nekom pop-rocku bi ona mogla napraviti ludilo. Nadam se da će shvatiti jer uvijek dajem značaj dobrim ženskim vokalima - kazala je Kindl i istaknula Josipu Lisac, Vannu i Zsa Zsu kao najbolje domaće vokale. 

1 / 9

Lidija Bačić nam je kazala kako rijetko gleda TV i da nije gledala emisiju, ali da Ivanu cijeni još iz vremena Perli. 

- Jednako kako ona kaže da sam sjajan vokal tako i ja mislim o njoj. Radila sam ja i pop rock, klapske pjesme i sve stilove u kojima mogu pokazati svoj glas i razvijati se kao uspješni izvođač s puno milijuna na YouTube i puno koncerata. Osvojila sam sve nagrade za najbolji vokal na svim festivalima i pobrala sve lovorike nebrojeno puta. Pjesma "Prokleto dobro ljubiš" je pop rock na primjer.

Lidija Bačić ekskluzivno Pogledajte kako Lidija Bačić pjeva Cesaricu i Sweet Child o' Mine

Jako cijenim Ivanu, ali dovedena je u situaciju da je netko na TV pita da li sam skrenula u žanr gdje mi ne treba vokal. Samo netko tko ne razumije raspone mojih novih pjesama i zahtjevnost par koncerata tjedno može zaključiti da mi ne treba glas - kazala je Bačić. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • Stručnjak:

  Dala se u ove jeftine kretenske pjesme, u kojoj i ne treba glas, dobro joj je rekla Kindlica, pa sad tu nešto se brani a zna da je u krivu.

 • marlony:

  Mladi drmaju "istokom" najveće kreveljenje i sprdačinu od pjevanja...Hoće li i na putu za obljetnicu "Grada Heroja" pojedinci slušat u autu tu sprdačinu od pjevanja ?

 • Avatar Mister No
  Mister No:

  Dovoljno je gdje god se spominje ime Lidije Bačić pogledati sliku u nastavku članka i odmah se vidi koji su ti "vokali" kojima se probija na sceni. Netko ozbiljan tko se bavi pjevanjem ne bi se sigurno na taj način ... prikaži još! prezentirao. Mislim svaka njoj čast, žena je komad, ali pjesme Bože me sačuvaj..