Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽAO MI JE ŠTO SKRENULA TAMO'

Evo kako je Lidija Bačić odgovorila na napad Ivane Kindl

Foto: PIXSELL
1/3
13.11.2018.
u 21:20

- Jako cijenim Ivanu, ali dovedena je u situaciju da je netko na TV pita da li sam skrenula u žanr gdje mi ne treba vokal. Samo netko tko ne razumije raspone mojih novih pjesama i zahtjevnost par koncerata tjedno može zaključiti da mi ne treba glas - kazala je Bačić.

Pjevačica Ivana Kindl sinoć je gostovala na N1 televiziji u Pressingu Petra Štefanića. Osim o svojoj karijeri govorila je ui o stanju na hrvatskoj glazbenoj sceni, a posebno je spomenula Lidiju Bačić. Kazala je kako joj je žao što je Lidija skrenula u žanr u kojem glas nije potreban. 

- Znam Lidiju još iz Perli, super je vokal. Žao mi je što je otišla tim putem - kazala je Kindl  i dodala da  "dobri vokali moraju držati do sebe".

- U nekom pop-rocku bi ona mogla napraviti ludilo. Nadam se da će shvatiti jer uvijek dajem značaj dobrim ženskim vokalima - kazala je Kindl i istaknula Josipu Lisac, Vannu i Zsa Zsu kao najbolje domaće vokale. 

1/9

Lidija Bačić nam je kazala kako rijetko gleda TV i da nije gledala emisiju, ali da Ivanu cijeni još iz vremena Perli. 

- Jednako kako ona kaže da sam sjajan vokal tako i ja mislim o njoj. Radila sam ja i pop rock, klapske pjesme i sve stilove u kojima mogu pokazati svoj glas i razvijati se kao uspješni izvođač s puno milijuna na YouTube i puno koncerata. Osvojila sam sve nagrade za najbolji vokal na svim festivalima i pobrala sve lovorike nebrojeno puta. Pjesma "Prokleto dobro ljubiš" je pop rock na primjer.

Jako cijenim Ivanu, ali dovedena je u situaciju da je netko na TV pita da li sam skrenula u žanr gdje mi ne treba vokal. Samo netko tko ne razumije raspone mojih novih pjesama i zahtjevnost par koncerata tjedno može zaključiti da mi ne treba glas - kazala je Bačić. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

Ključne riječi

Komentara 25

ST
Stručnjak
23:56 13.11.2018.

Dala se u ove jeftine kretenske pjesme, u kojoj i ne treba glas, dobro joj je rekla Kindlica, pa sad tu nešto se brani a zna da je u krivu.

Avatar marlony
marlony
21:49 13.11.2018.

Mladi drmaju "istokom" najveće kreveljenje i sprdačinu od pjevanja...Hoće li i na putu za obljetnicu "Grada Heroja" pojedinci slušat u autu tu sprdačinu od pjevanja ?

Avatar Mister No
Mister No
09:34 14.11.2018.

Dovoljno je gdje god se spominje ime Lidije Bačić pogledati sliku u nastavku članka i odmah se vidi koji su ti "vokali" kojima se probija na sceni. Netko ozbiljan tko se bavi pjevanjem ne bi se sigurno na taj način prezentirao. Mislim svaka njoj čast, žena je komad, ali pjesme Bože me sačuvaj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije