Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Ivana je oduševila kandidate, no gledatelji ne dijele isto mišljenje: 'Došla je izreklamirati sebe, muža i dijete'

Foto: RTL
1/5
19.10.2021.
u 11:23

Nakon što su isprobali jela, kandidati su i zaplesali dok im je Ivana puštala glazbu, no iako su kandidati bili oduševljeni, mišljenja publike su podijeljena. Neki smatraju da su ovotjedni kandidati pravo osvježenje, no nekima je Ivana bila veoma naporna i smatraju da se u emisiju prijavila zbog promocije.

Jučer je počela "Večera za 5 na selu" u Dubrovniku i okolici, a prva domaćica bila je Ivana Bačić, poznata kao DJ Ives. Večera je prošla bolje od očekivanog, a kandidate je na početku s aperitivima dočekao njezin suprug Nikša, što je zbunilo kandidate.

Gosti su Ivanu nagradili visokim ocjenama, a čak troje kandidata ocijenili su njezinu večeru desetkom. Nakon što su isprobali jela, kandidati su i zaplesali dok im je Ivana puštala glazbu, no iako su kandidati bili oduševljeni, mišljenja publike su podijeljena. Neki smatraju da su ovotjedni kandidati pravo osvježenje, no nekima je Ivana bila veoma naporna i smatraju da se u emisiju prijavila zbog promocije.

"Neki su došli na večeru za 5 da se promoviraju"," A gdje je patka na tanjuru?", "Ova samo melje", "Je l' ovo večera za 5 ili milijunaš? Tko je treći joker?", "Ti si fulala show", "Di se gasiš?", "Naporna", "Isforsirano nametanje sina pa muža i doček gostiju, torta je postala kocka… bez veze", samo su neki od komentara.

Foto: Facebook screenshot

Gledatelji su joj zamjerili što je pred kamerama pokazala članove obitelji, a neki su uočili da nije poslužila tortu koju je napravila pred kamerama budući da je pripremila biskvit od bjelanjaka, a poslužila je tortu sa žutim biskvitom, no kandidati su na kraju za Ivaninu večeru imali samo riječi hvale.

– Cijela večera od početka do kraja bila je super! Nemam nikakvu zamjerku. Predjelo je bilo fino, glavno jelo je bilo ukusno, sve je izgledalo super – rekao je Matej koji je Ivanu nagradio desetkom, baš kao i Zoran te Karloti, dok joj je Priscila dala ocjenu 9 pa je Ivana tako zaradila visokih 39 bodova te već od prve večere visoko postavila ljestvicu.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

Ključne riječi

Komentara 6

NI
NikoCro
11:52 19.10.2021.

Tko bi nama Hrvatima bio prav, zena kuhala, ljudi jeli kazu dobro je, vidilo se da su odusevljeni e sada gledatelji komentiraju da nesto nije bilo dobro, e moj narode

DU
Deleted user
11:42 19.10.2021.

90% ih se promovira/reklamira, ne možeš dobiti jeftiniju reklamu na tv , a usput nešto i zaradi, radi kuhanja nitko više niti ne dolazi....

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
12:05 19.10.2021.

šta to ona ima za promovirati haha 50godišnji DJ domaćica 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije