Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kardashianki prve zaruke

Strastvenim fotkama šokirali su sve, a sad ju je nakon par mjeseci veze zaručio pred cijelom obitelji

Foto: instagram
1/9
19.10.2021.
u 10:05

Poznata sestra Kardashian prvi se put zaručila i to za bubnjara Travisa Barkera (45) s kojim je u vezi nekoliko mjeseci.

Kourtney Kardashian (42) godinama je bila u burnoj vezi sa Scottom Disickom (38) s kojim ima i troje djece, no nikada nisu stali pred oltar. Disick se mučio s alkoholizmom i svojim nevjerama kojih je tijekom posljednjih godina njihove veze bilo dosta. 

Poznata sestra Kardashian prvi se put zaručila i to za bubnjara grube Blink 182 Travisa Barkera (45) s kojim je u vezi nekoliko mjeseci. 

Travis je Kourtney zaručio u Montecito u Kaliforniji ovaj vikend, a lijepu vijest podijelila je i Kardashianka na svom Instagram profilu. Barker je kleknuo ispred Rosewood Miramar Beach hotela okružen ružama i svijećama. 

- Zauvijek - napisala je Kourtney u objavi na Instagramu na kojoj se vidi kako ona i Travis stoje zagrljeni na plaži. Mnoge je vijest iznenadila s obzirom da je ona u showu "Keeping Up With the Kardashians" pričala kako se nikada neće udati. 

Nedugo nakon toga, sestra Kim Kardashian podijelila je video na svom Instagramu na kojemu se vidi ogroman zaručnički prsten, a u pozadini je svirala pjesma Brune Marsa 'Marry you'. 

Inače, poznati par već mjesecima šokira javnost izazovnim i strastvenim fotografijama koje objavljuju. Na njima su najčešće zagrljeni i u seksi pozama. Više puta su dokazali da se ne srame pokazati strast koja je među njima, iako ih brojni napadaju zbog toga.

U siječnju se počelo šuškati o njihovoj ljubavi, kada su zajedno proveli vikend u kući njezine mame Kris Jenner u Palm Springsu odakle su oboje podijelili slične snimke na svojim profilima na Instagramu. 

- Dugo su bili dobri prijatelji, ali zadnjih par mjeseci njihov odnos je prerastao u romansu. Travisu se ona sviđa već neko vrijeme - rekao je tada za magazin People prijatelj blizak paru. Travis je iza sebe ima dva braka i prva supruga mu je bila  Melissa Kennedy od koje se rastao nakon devet mjeseci, a druga supruga mu je bila  bivša Miss SAD-a Shanna Moakler. U braku su bili četiri godine, od 2004. do 2008. i imaju sina sina Landona i kći Alabamu.

VIDEO>>Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač: "Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije