Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odigrala važnu ulogu

Bivši šef Formule progovorio o Schumacheru: 'Supruga mu je spasila život, sada se bore s posljedicama'

Foto: DPA/Pixsell
1/9
19.10.2021.
u 09:37

Inače, obitelj se odlučila za potpunu izolaciju od medija, no neke mu bliske osobe imaju prilike dolaziti u posjet pa se iz njihovih izjava može dobiti barem gruba slika o Schumacheru.

Najlegendarniji vozač Formule 1 u relativno kratkoj povijesti sporta Michael Schumacher tijekom skijanja 2013. godine srušio se i zadobio traumatsku ozljedu mozga koja ga je prikovala za krevet. Iako se o njegovom stanju ne zna mnogo i detalji se doznaju na kapaljku, bivši šef Ferrarija kazao je da je Schumacherova supruga Corinna odigrala ogromnu ulogu u njegovom održavanju na životu. 

Jean Todt, sada predsjednik Međunarodne automobilističke federacije (FIA), kazao je kako ga je njezina želja da spriječi njegovu smrt zapravo održavala na životu sve ove godine. 

- Proveo sam mnogo vremena s Corinnom od njegove ozljede 29. prosinca 2013. godine. Ona je sjajna žena i ona vodi cijelu obitelj. Nije očekivala da će ovako biti, sve se dogodilo tako brzo i jednostavno nije imala izbora. Ali ide joj, vjerujem joj i ona vjeruje meni. Zahvaljujući doktorima i kooperaciji s Corinnom, koja je željela da on preživi - on je i preživio, ali s posljedicama. A sada se bore s posljedicama. Nadamo se da će se stvari polako, ali sigurno popraviti - kazao je Todt za njemački Bild. 

Inače, obitelj se odlučila za potpunu izolaciju od medija, no neke mu bliske osobe imaju prilike dolaziti u posjet pa se iz njihovih izjava može dobiti barem gruba slika o Schumacheru. 

Nešto ranije ove godine Todt je rekao medijima vijesti koje su obradovale cijeli svijet.

- Schumacher trenutno nije s nama, ali ozdravit će i odgovoriti na sva pitanja - kazao je. 

Dok se to ne dogodi, nastavit će se glasine i plasiranje izjava ljudi koji nisu detaljno upućeni u stanje sedmerostrukog prvaka F1.

VIDEO>>Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Ključne riječi

Komentara 1

CJ
cjepljeni
09:58 19.10.2021.

Uskoro ce on opet sjest u bolid i pritisnuti gas do daske! Go Shumi, go!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije