Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

Ivan Šarić prošetao se modnom pistom i napravio nešto jako romantično

28.10.2018.
u 11:36

Posljednje finalne večeri Bipa FASHION.HR-a održane su revije poznatih modnih imena: Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Mateyaneira i IK studio.

Modni tjedan Bipa FASHION.HR-a završio je sinoć nakon šest dana programa koji se održao na dvije lokacije, u kultnom prostoru Studentskog centra i tradicionalno na Zagrebačkom velesajmu. Nove kolekcije ove sezone predstavilo je 15 dizajnera, a revije je u šest dana pogledalo gotovo pet tisuća posjetitelja.

Posljednje finalne večeri Bipa FASHION.HR-a održane su revije poznatih modnih imena: Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Mateyaneira i IK studio. Ovaj modni spektakl, koji je završio veliki slavljem na pisti revijom Ivice Klarića pod pokroviteljstvom Philipsa, okupio je brojne poznate koji nisu željeli propustiti nastupe svojih omiljenih dizajnera: Antonija Blaće, Ella Dvornik, Korana Gvozdić, Ana Radišić, Natali Dizdar, Damir Kedžo, Igor Barberić, Lana Gojak, Jelena Perčin, Ronald Braus, Nives Celzijus, Tihana Harapin, Borut Mihalić, Lara Antić i brojni drugi.

Iznenađenja nije nedostajalo, kako priliči finalu najvećeg modnog događaja sezone, a posebno oduševljenje izazvali su poznati modeli na pisti, na reviji Ivice Klarića kojom je dizajner proslavio 15 godina karijere. Samo za ovu prigodu na pistu su izašli Ivan Šarić, Ivan Dečak, Miran Kurspahić, Vlaho Arbulić, a reviju je zatvorio Goran Jurenec, nova zvijezda na našoj medijskoj sceni.

Ivan Dečak dok je koračao pistom izvadio je mobitel i počeo snimati publiku, a komičar i voditelj Ivan Šarić kad je u publici ugledao zaručnicu Koranu Gvozdić otrčao je do nje i poljubio je. 

Jesensko-zimska kolekcija Marine Design izrađena je od finih prirodnih materijala u monokromatskim tonovima još je jednom razveselila publiku ove dizajnerice. Udobnost, jednostavnost i opuštenost, dizajnerica Marina Obradović doradila je s inventivnim zahvatima u konstrukciji.

Zoran Aragović, koji stoji iza branda BiteMyStyle. Za aktualnu sezonu jesen/zima 2018./19. inspiraciju je pronašao u estetici punka i rocka.

Ana Maria Ricov koncept nove zimske kolekcije nadovezuje na prethodnu za koju je inspiraciju crpila iz japanskog estetskog kreativnog koncepta IKI. Naglasak pri stvaranju ovih kreacija stavljen je na jednostavnu, sofisticiranu i spontanu formu koja ističe originalnost i stilski sklad.

Kolekcija Mellow branda Mateyaneira stvorena je za djevojke i žene, koje vole imati dobar komad odjeće u svojem ormaru. Inspirirane modom koju su gledale na svojim majkama tijekom djetinjstva i željom da što prije odrastu i same nose baš takve kreacije, dizajnerice Mateja Dujić i Neira Sinanbašić, kreirale su komade s naglašenim ramenima i krojeve koji naglašavaju ženstvenost.

Čast da zatvori 27. sezonu Bipa FASHION.HR-a pripala je doajenu muške mode, Ivici Klariću, koji je ovom revijom pod pokroviteljstvom Philipsa proslavio 15 godina branda IK studio. Reviju je, potpuno neočekivano otvorio ženski model u smoking haljini pepito uzorka, a uslijedilo je gotovo 50 izlaza muških modela u kojima je Klarić pokazao kako su inovacije i kreativnost u klasičnom odijevanju znak istančanog stila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije