Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
makeover

Pogledajte kako sada izgleda! Domaći glumac odrekao se brade i skinuo nekoliko kilograma

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/9
20.10.2018.
u 13:06

Reviju modnog dvojca I-Gle iz prvih redova pratio je i glumac Damir Markovina.

Modna groznica je počela – otvorenjem najvećeg tjedna mode u regiji, Bipa FASHION.HR-a! Prezentacija nove kolekcije modnog dvojca I-Gle zagrebački Studentski centar, inače kultno mjesto ne samo studentskih nego i širih društvenih sadržaja i značenja, pretvorila je u pistu i kulisu fantastične modne revije.

Nataši Mihaljčišin i Martini Vrdoljak Ranilović, dizajnericama koje stoje iza brenda I-Gle i čvrsto kroče modnim stazama više od dvadeset godina, tako je ponovno pripala čast otvoriti modni događaj sezone, kojeg nisu propustila ni brojna poznata imena: Marijana Batinić, Edvin Liverić, Nenad Korkut, Livio Badurina, Saša Joka, Vedrana Ergić, Ogi Antunac, Zoran Aragović i ostali.

Reviju je iz prvih redova pratio i glumac Damir Markovina kojeg mogi još uvijek pamete po ulozi markantnog Luke Pongraca u prvoj hrvatskoj telenoveli Villa Maria. Markovinu rijetko možemo vidjeti na javnim događanjima pa je sam njegov dolazak, ali i novi imidž izazvao veliku pozornost. Glumac se odrekao svoje guste brade koju je njegovao do nedavno, a sudeći prema posljednjim fotografijama na kojima je snimljen u kolovozu ove godine Damir je skinuo i nekoliko kilograma. 

Foto: Tomislav Miletic, Davor Puklavec/Pixsell

Dizajnerice koje su za svoj rad početkom ove godine nagrađene nagradom „Ana Lendvaj“ i ove su sezone ljubiteljima njihovog modnog potpisa servirale svoju prepoznatljivu dizajnersku priču. Inspirirane aktualnim pitanjima koja ih konstantno zaokupljaju, kreirale su svojevrsni ženstveni grunge – kolekciju koja je i ženstvena i opuštena istovremeno. „Dekonstrukcija je način na koji komuniciramo s modom gotovo od samog našeg modnog početka. Dinamično preslagivanje i propitivanje osnovnih principa koje spajaju i razdvajaju pojmove odijevanja s onima koje nazivamo modnim je dominantna unutarnja tema naše recentne kolekcije“, objasnile su Nataša i Martina, dizajnerski duo, koji je za kolekciju jesen-zima kombinirao vunu, pamuk, svilu, pletivo i sintetske tkanine u zagasitim tonovima s bijelim i svjetlucavim detaljima.

Poigrale su se i u kombiniranju materijala pa je tako publika svjedočila odličnoj igri jednostavnih i strogih linija te ploha koje nastaju razaranjem i reanimacijom tekstila. Uz asocijaciju na zamišljeni futurizam i boravak u nekoj neizvjesnoj budućnosti, ova je modna priča postavila ljepotu privremenosti i neuhvatljivog, a istovremenog stvaranja i rastvaranja kao sintagmu modnosti suvremene kulturne stvarnosti i nestvarnosti.

Nakon svečanog otvorenja Bipa FASHION.HR-a, u jedinstvenom prostoru SC-a i danas se program 27. izdanja tjedna mode nastavlja na toj kultnoj lokaciji predstavljanjem novih kolekcija Morane Krklec, branda Unaesthetik i Branke Donassy. Od 24. do 27. listopada na rasporedu su revije na pisti Paviljona 8 Zagrebačkog velesajma, na kojoj će nastupiti poznata dizajnerska imena: Robert Sever pod pokroviteljstvom branda Noelle, Ivica Skoko pod pokroviteljstvom Perwolla, Ivica Klarić pod pokroviteljstvom Philipsa, Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, KLISAB, Ana Maria Ricov, Twins pod pokroviteljstvom CCC-a, Jelena Holec, Mateyaneira te po prvi puta, londonska dizajnerica hrvatskog podrijetla Staša Randall sa svojim brandom Staša Design.

Pogledajte i gdje su i kako danas izgledaju zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

Ključne riječi

Komentara 4

KR
kruti
13:47 20.10.2018.

SMEĆE 'regionsko' kao i brat. .

ZN
Znakovljenagrbu
14:11 20.10.2018.

Zašto, i pod kojim je uvjetima dotični (navodno, derpe), stalno zaposlen u HNK, Zgb.? I ona kćer J.M., (dakle, D.L.) kaj ona radi tam, osim kaj igra nedjeljne matineje za djecu, pred polupraznom dvoranom? Svi pobrojani izraziti protivnici svega tradicijskog, hrvatskog, RKC, "popova", ali i veliki zalagatelji ubijanja, pardon, abotiranja tuđih bebica u tuđem trbuhu!, pa ljubitelji devijantnih parada, etc etc...Gospon Hasanbegović, "urgirajte". U Vijeću ste. Možete vi to. Admine, zakaj me brišeš? Nema viša titića, ne boj se! Kakva greška 404? Tenks ♥

Avatar rubinet
rubinet
16:44 20.10.2018.

A je li se odrekao nekih nezdravih navika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije