Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI CHEF

Ivan Pažanin objavio sliku s plaže, pratiteljice oduševljene

Foto: Instagram
1/9
20.06.2021.
u 15:20

Poznati domaći chef Ivan Pažanin na društvenim je mrežama objavio fotografiju s plaže na kojoj pozirao sa svojim psom.

Poznati domaći chef Ivan Pažanin na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj uživa na plaži, a društvo mu pravi njegov kućni ljubimac, pas Pjer. Pažanin je pozirao bez majice te pokazao svoje tetovaže. "Pjer i njegovo more. Fali more, drž' se kraja", napisao je u opisu, a fotografija je skupila skoro pet tisuća lajkova.

Foto: Instagram screenshot
U komentarima su mnogi komentirali njegov izgled, a među komentatorima našao se i njegov kolega Mate Janković. „Pas i slikovnica“, napisao je Janković. „Gdje ima za kupiti takva majica? Psa imam“, bio je još jedan od komentara kojima su isticali njegovo istetovirano tijelo.

Njegove pratiteljice komentirale su njegov izgled. „Čovik od lipote“, stoji u jednom. „Koji frajer, a ni čovjek nije loš“, pisalo je u drugom komentaru. „Pogled od 1000 riječi“, istaknula je još jedna pratiteljica.

Pažanin je ove godine otvorio i novi ugostiteljski objekt u Splitu, a prije otvaranja je istaknuo da se radi o dalmatinskom street foodu. Dodao je da će u restoranu biti zastupljena i glazba, ali da će sadržavati i mali dućan u kojem će se prodavati tjestenina, sirevi, maslinovo ulje… „To je koncept u kojem je sve smišljeno s puno emocije i ljubavi, a ukomponirano i s Dioklecijanovim kamenom“, rekao nam je prije otvaranja.

Podsjetimo, ovaj 36-godišnji chef publici je postao poznat kao mentor u televizijskim kulinarskim showovima, a na društvenim mrežama ima više od 61.000 pratitelja.

VIDEO Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

Komentara 2

AB
ante.busic60
12:37 24.06.2021.

Južna strana Čiova !

Avatar babinjak1984
babinjak1984
16:38 20.06.2021.

Prije bi ovakve smatrali ludima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije