Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Iva Šulentić u emisiji 'Kod nas doma' otkrila da je trudna: Malo sam se raznježila, ali to su hormoni

Zagreb: U Laubi održana konferencija Digitalna (R)evolucija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
02.02.2023.
u 18:32

Voditeljica je pred sam kraj emisije razgovarajući s psihologinjom Martinom Trboglav Podvorac na temu trudnoće u 40-ima, otkrila da je i ona trudna.

U današnjoj emisiji "Kod nas doma" voditeljica Iva Šulentić ugostila je psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je pričala  o prednostima i nedostacima trudnoće u četrdesetima. Pred kraj razgovora 39-godišnja HRT-ova voditeljica je otkrila kako je i sama trudna. 

-  Toliko sam se povezala s djetetom da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni - drhtavim glasom je rekla Iva. Uskoro su na Facebook stranici emisije "Kod nas doma" i njezini kolege iz redakcije uputili čestitku budućoj mami. Od razvoda od bivšeg supruga Igor Mikloušića voditeljica je rijetko u intervjuima pričala o svom privatnom i ljubavnom životu.

Prije nešto više od mjesec i pol dana Iva je zajedno s Lukom Bulićem vodila doček vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića i nakon toga oboje voditelja na društvenim mrežama su naišli na brojne negativne komentare za ovaj angažman. Iva nije htjela komentirati kritičare s društvenih mreža, a nedugo nakon dočeka u emisiji "Kod nas doma" ugostila je Ivu Olivari, team menadžerica naše nogometne reprezentacije. Na početku razgovora je Iva Olivari rekla kako se dojmovi nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Kataru još nisu slegli, a ovu prigodu je iskoristila i da se posebno zahvali Ivi, koja je nakon dočeka vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića zajedno s Lukom Bulićem bila na meti kritika.

- Želim se zahvaliti tebi i Luki na odlično odrađenom poslu. Nažalost, mi smo svi svjedočili hajki koja je uslijedila danima nakon dočeka, ali ono što ja mogu reći, a vjeruj mi da je iz prve ruke, jest da su se igrači osjećali odlično na Trgu, da su bili sretni i zadovoljni i da su s Trga otišli punog srca i zato velike čestitke i hvala tebi i Luki Buliću - rekla je Iva Olivari, na što voditeljica Iva Šulentić nije mogla sakriti suze i zahvalila se na Ivi na ovim lijepim riječima. 

VIDEO Zdravko Mamić pozirao s Terezom Kesovijom: 'Ne postoji bol ni jad što proći neće'

 

Ključne riječi

Komentara 22

CR
CroViper
18:45 02.02.2023.

Ajmo jedan vrisak za Ivuuuuu.....

OL
olujasviholuja2
19:27 02.02.2023.

Prije 20 godina dok nije došlo ovo "pomodarstvo", žene u četvrdesetim godinama su se hvalile da će postati bake

Avatar Svračak
Svračak
19:39 02.02.2023.

Koja je to prednost rada u javnim medijima. Može komentirati i kako stoji sa probavom te treba li koristiti espumisan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije