Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz omiljene serije

Iva Majoli objavila je fotografiju s poznatim hollywoodskim glumcem: Lijepo je vidjeti te, prijatelju

Zagreb: Cover Style Party u hotelu Esplanade
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
10.06.2023.
u 09:45

Naša tenisačica na Instagramu se pohvalila fotografijom s Matthewom Perryjem kojeg publika jako dobro poznaje po ulozi Chandlera u seriji "Prijatelji"

Prije tri dana Iva Majoli (45) je obilježila 26 godina otkako je pobijedila na Roland Garrosu i uvijek se rado vraća na ovaj turnir pa ga tako nije propustila ni ove godine. Podijelila je ovih dana nekoliko fotografija s teniskog terena i otkrila da je gledala meč Novaka Đokovića, podijelila je i fotografiju s kćeri Mijom i Goranom Ivaniševićem, ali družila se i s jednom poznatom hollywoodskom zvijezdom. Naša proslavljena tenisačica na Instagramu je objavila fotografiju s glumcem Matthewom Perryjem, koji je publici dobro poznat po ulozi Chandlera u sada već kultnoj seriji "Prijatelji".

- Lijepo je vidjeti te, prijatelju - napisala je Iva uz fotografiju na kojoj pozira s Perryjem. Prije dva dana Iva je objavila i fotografiju s kćeri Miom koju ne pokazuje često u javnosti. Mia ima 17 godina i izrasla je u pravu ljepoticu, a to potvrđuje i fotografija, ali i komentari ispod objave. Ponosna majka pozirala je s kćeri u avionu u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman. Ispod fotografije odmah su uslijedili komentari Ivinih oduševljenih pratitelja. "Wow, obje ste predivne", "Prekrasne steeeee", "Lijepeeeee", nizali su se komentari. Majoli se prošle godine udala za Roberta Calegarija, talijanskog poslovnog čovjeka.

VEZANI ČLANCI

Par se vjenčao u milanskoj vijećnici, a slavlje je nastavljeno u hotelu Principe di Savoia.  Među uzvanicima je tada bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je na Instagramu objavila fotografije s druženja i tako otkrila da se par vjenčao. Iva živi na relaciji Zagreb - Milano, u Zagrebu je često jer joj kći tu pohađa srednju školu, a svaki drugi vikend je kod supruga u Milanu. 

Foto: Instagram

- Živim u koferima. Preko tjedna sam u Zagrebu s Mijom, vikendima u Milanu sa suprugom, zbog obaveza oko Hopman Cupa često odem do Nice, odlazim i na neke turnire... I moj suprug mnogo putuje, jedan je od najvećih proizvođača papirnate galanterije, tako da je stalno izvan Milana. Uglavnom, lovimo se. Ali to sam znala kada sam se udala i nadam se da će se taj tempo smiriti najesen, kada će nam se Mia pridružiti u Milanu. Ipak je lakše kada imate stalnu bazu, ovako ne znam gdje su mi stvari ni gdje se budim - rekla je Iva nedavno u intervju za Gloriju.

VIDEO Josipa Lisac: 'Jako me boljelo. Još uvijek sam daleko od izlječenja'

 

Komentara 1

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
22:16 10.06.2023.

Hvalit se fotkom s Matthewom Perryjem?! Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije