Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari se nižu

Iva Jerković oduševila pratitelje fotkom u badiću: Kako je moguće da si ti rodila prije pola godine?

Foto: Instagram screenshot
1/11
18.08.2020.
u 14:40

Iva objavljuje fotke u kupaćem kostimu, te pokazuje zavidnu liniju pa mnogi ne mogu vjerovati da je rodila prije samo šest mjeseci.

Voditeljica Iva Jerković trenutačno se odmara na Paklenim Otocima, a fotografije koje objavljuje plijene pažnju brojnih pratitelja i obožavatelja. Iva objavljuje fotke u kupaćem kostimu, te pokazuje zavidnu liniju pa mnogi ne mogu vjerovati da je rodila prije samo šest mjeseci. 

Ovaj put je puno pažnje  privukla fotografija u jednostavnom, jednodijelnom kupaćem kostimu, koju je bivša manekenka snimila netom prije ulaska u more. 
Uz fotku je samo kratko napisala da ju je poljubilo sunce. Komentari su se ubrzo počeli nizati, a mnogi su htjeli da im Jerković otkrije tajnu svoh izgleda. 

Foto: Instagram screenshot

“I paklena Iva”, “Fantazija si”, “Predivna”, “Koja je ovo lijepa žena”, “Žena stvarno izgleda predivno. Iva, svaka čast”, “Ljepoto divna”, “Ajme, top”, “Savršeno”, “Prekrasna i ti i kostim, baš onako damski… Bez vulgarnosti”, “Bome tijelo iz snova”, “Kako je moguće da si ti rodila prije pola godine? Ženo, daj odaj nam tajnu više” samo su neki od komentara koji još uvijek ne prestaju pristizati. 
Inače, Iva je u veljači ove godine rodila djevojčicu Rinu Ami.

RTL-ova voditeljica posvetila obitelji, ali odlučila je ipak da će biti na skraćenom porodiljnom i vratila se poslu u salonu ljepote. Sada, nekoliko mjeseci nakon poroda za RTL je progovorila o trudnoći i majčinstvu, ali i o udaji.  "Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten", ispričala je i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

Ključne riječi

Komentara 9

BE
belototo
15:16 18.08.2020.

Jel to ona koju financira mafijaš i kamatar Zefo, koji nema ni osnovnu školu završenu, a vozi Bentleye i Rolls-Royce koje je zaradio premlaćivanjem, kamatarenjem i uništavanjem tuđih života? Kak uopće možeš biti sa takvom osobom?

Avatar drug Joža
drug Joža
15:10 18.08.2020.

Jel to ona iz kviza gdje otvara kvadratiće polugola sa osmjehom od uha do uha?

PI
Piksy
16:53 18.08.2020.

Jao kad je vidim u kolu srece s onim ukocenim osmjehom oko glave i strkljavim nogicama..bezvezna je 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije